Visszatér Sabrina, a tiniboszorkány – jövőre érkezik a sorozat rebootja

Kerekes Vivien

Tinikorunk egyik kedvence egészen új formában mutatkozik meg a felújított változatban!

Az utóbbi időben sorra veszik elő Hollywoodban a régi kedvenceket, hogy több év (vagy akár évtized) kimaradás után újabb részekkel folytassák a sorozatokat. Nagy visszatérő volt nemrég a Szívek szállodája, de az X-akták és a Twin Peaks új epizódjai is taroltak, ami még inkább megerősíti a készítőket abban, hogy ez mennyire jó ötlet volt. Most pedig újabb sorozatot hoznak vissza a képernyőre: Sabrina, a tiniboszorkány rebootja ugyanis hivatalosan készül!

Az eredeti változatban Melissa Joan Hart keltette életre a félig ember, félig boszorkány tinédzsert, akinek beszélő macskája volt – és két mókás nagynénje. Noha természetfeletti képességekkel rendelkezett, és sokszor kellett felvennie a harcot a gonoszokkal, mégsem volt ijesztő a sorozat. Ez az egyik legnagyobb dolog, ami a rebootban megváltozik.

A készítők ugyanis az Archie-képregényeket veszik majd alapul, és sokkal sötétebb irányba fognak haladni. A sztori inkább a horror műfajára hajaz majd, és az okkultizmusra, valamint a boszorkányságra helyezi a hangsúlyt. Sabrinának meg kell tanulnia elfogadni, hogy egyszerre ember és boszorkány, valamint fel kell vennie a küzdelmet a sötét erőkkel, amelyek a családját és a világot fenyegetik.

A rebooton a Riverdale című sorozat készítői dolgoznak, vagyis hangulatában inkább erre fog hasonlítani Sabrina története. Nagy a valószínűsége egyébként annak, hogy ebben a sorozatban fel fog bukkanni a tiniboszorkány egy epizód erejéig, csak hogy megismertessék a karakterét, mielőtt továbbállna a saját műsorába. Noha Melissa még ma is csodásan néz ki, sajnos már nehezen tudna 16 éves lányt alakítani, így egyelőre nem tudjuk, ki kapja meg ezt a szuper szerepet.

Sabrina 2.0 valószínűleg 2018/2019 körül debütál majd a tévében. Te örülsz, hogy visszahozzák a képernyőre?

Olvasd el ezt is!
Kvíz a rajongóknak: felismered ezeket a sorozatokat egyetlen fénykép alapján?

Ezt olvasva neked is megjött a kedved egy kis nosztalgiához? Akkor ezt a galériát muszáj megnézned!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Nosztalgia! 15 gyerekkori dolog, amit akkor ismerhetsz, ha már elmúltál 30
Olvasd el ezt is!
Hoppá! Mégiscsak kiderül egy érdekes részlet a PLL-fináléból: ezt a jelenetet törölték a sorozatból