Videó: rádőlt a koncertdíszlet Marilyn Mansonra

Getty Images
Kitti

A szemfüles nézők persze felvették.

Marilyn Manson New Yorkban koncertezett, s az egyik legnépszerűbb dalába, a Sweet Dreams-be kezdett bele. Persze ezt a számot mindig nagy átéléssel adja elő, és most is így tett. Ráadásul szeretett volna felmászni az egyik fegyver alakú díszletre is, hogy egy kisebb magaslatról folytassa, de sajnos a vége nem az lett a dolognak, amire ő számított.

Olvasd el ezt is!
Megdöbbentő! 20 sztár, akiről soha nem gondolnád, hogy egyidős

Ugyanis nem hogy nem tudott rá felmászni, hanem rá is esett a hatalmas díszlet. Először a banda észre sem vette, hogy mi történt, és pár másodpercig tovább folytatták a zenélést, de aztán persze odarohantak, hogy kimenekítsék a társukat. Mansont azonnal kórházba vitték, és sajnos még nem tudni, hogy lett-e komolyabb baja. Reméljük, hogy megúszta néhány zúzódással, és hamarosan csak jót fog nevetni az eseten.

Természetesen nem ő az első, akivel kisebb baleset történik a színpadon, hiszen nem sülhet el mindig minden tökélesen, de nagyon várjuk a fejleményeket és tényleg bízunk abban, hogy hamarosan jól lesz!


Hogy a színészeket ne érje baleset forgatás közben, gyakran dublőröket alkalmaznak, akiknek elvileg nagyon kellene hasonlítaniuk a színészekre, néha mégis merőben mások:

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 fotó, ami bizonyítja, hogy sokszor mennyire nem hasonlítanak a dublőrök a sztárokra