Ők az igazi álompár, EZ a viselkedés mégis majdnem tönkretette Kristen Bellék kapcsolatát

Getty Images
Birta Brigi

Újabban csak kapkodjuk a fejünket, hogy mennyi hollywoodi álompár kapcsolata megy tönkre (szerencsére, lassan kezdjük túltenni magunkat Anna Fariséken), egy páros azonban erősen tartja magát.

Kristen Bell és Dax Shephard bárhol jelennek meg, sugárzik róluk az egymás iránt érzett tiszteletük, és az, hogy nemcsak szerelmesek, hanem jó barátok is. A kapcsolatuk erős, és Kristen bevallása szerint ez egyrészt a szerencsének, másrészt a belefeccölt sok-sok munkának köszönhető. Erről itt írtunk korábban:

Olvasd el ezt is!
Már 10 éve boldogan élnek: ez Kristen Bell és Dax Shepard kiegyensúlyozott házasságának titka

Azonban nemrég egy interjúban azt is elárulta, hogy a szerelmük hajnalán, főleg az első évben náluk is voltak súrlódások, és ennek kezelésére nem valami jó eszközt választatott, amivel majdnem elintézte azt is, hogy Dax elhagyja.

Olvasd el ezt is!
4 dolog, amit a boldog párok megtesznek hetente

„Amikor volt egy komoly vitánk, imádtam drámaian becsapni az ajtó magam mögött és elviharzani.”

-

Csinálta is egy ideig, de Dax aztán azt mondta neki, hogy ezt nem teheti, ha azt akarja, hogy a kapcsolatuk működjön, és előrehaladjon, fejlődjön. És azt is kikötötte, hogy ha így folytatja, nem is akar vele lenni hosszútávon. Szóval, Kristen kénytelen volt változtatni ezen, és azóta minden problémát igyekeznek megbeszélni azonnal, ami állítása szerint nagyon fontos ahhoz, hogy hosszútávon működjön egy kapcsolat. Úgyhogy, ha boldog párkapcsolatot szeretnél, sose feledkezz meg a megfelelő kommunikációról!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Kristen Bell és Dax Shepard legcukibb pillanatai