4 dolog, amit a boldog párok megtesznek hetente

Getty Images
Birta Brigi

Vannak fontos dolgok, amelyektől boldog lesz egy párkapcsolat, mint a közös értékrendszer vagy a kommunikáció és a többi. De mi most azokat az apróságokat mutatjuk meg, amik látszólag kevésbé fontosak, mégis rengeteget számítanak.

Olvasd el ezt is!
5 különbség a boldog és az átlagos párok között
  • Legalább hetente egyszer úgy alakítják, ha törik, ha szakad, egyszerre bújnak ágyba és együtt alszanak el. Ez egy olyan intim dolog, ami egy boldog párkapcsolatban sem maradhat el. Nem mellesleg jóéjtpuszival búcsúznak el, akár egymás karjaiban!

  • Sportolnak egy jót! Kutatások bizonyítják, hogy sokkal kielégítőbb azoknak a szexuális élete, akik együtt edzenek. De a közös kihívások és élmények az általános hangulatot és aa kötödést is nagyban fokozzák.
Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit minden szingli csaj elfelejt, pedig nem szabadna
  • Nem felejtik el megérinteni egymást. Amikor kihűl a szenvedély a rohanós mindennapokban, és ritkábban szexelnek a párok, akkor az azt is hozza magával, hogy az érintések, csókok száma is csökken. Pedig nem feltétlenül csak akkor kell megölelni, megsimogatni a másikat, ha hancúrozást kezdeményezel!

  • Szerveznek egy randit vagy programot. Van egy olyan nap, ami minden héten csak az övék, és bármi történjen, azt együtt töltik. Moziba mennek, közösen vacsiznak vagy csak a teraszon boroznak, a lényeg, hogy ketteseben teszik mindezt!