Lucy Hale bevallotta: teljesen odavolt ezért a Pretty Little Liars-színészért

Kerekes Vivien

Kiderült, kiért volt oda igazából a sorozat Ariája!

Olvasd el ezt is!
Most beszélt róla először őszintén: ezért szedett fel 30 kilót a PLL sztárja

A Pretty Little Liars júniusban véget ért, de a sorozat spin-off változatban folytatódik; a napokban az is kiderült, hogy Sasha Pieters és Janel Parrish visszatérnek, csakhogy ezúttal nem Rosewoodba, hanem Beacon Heights-ba.

Noha a többieket sajnos a spin-offban nem láthatod, azért jó tudni, hogy a főszereplők továbbra is tartják a kapcsolatot. Most épp egy műsorban voltak vendégek, ahol az "én még soha" nevű játékot játszották. Ennek lényege, hogy a műsorvezető feltesz egy kérdést, amire a lányok az "én már csináltam" vagy "én még sosem csináltam" feliratot mutatják fel.

Amikor megkérdezték a lányoktól, hogy volt-e köztük olyan, aki valamelyik kollégájával a kamerákon kívül is összemelegedett, Lucy bevallotta, hogy igen. Ezt követően pedig a többiek is elárulták, hogy volt rá példa, de azt nem mondták el, hogy kik voltak azok a titokzatos srácok. De nem ez volt az adás legklasszabb része.

A műsorvezető ugyanis arra is kíváncsi volt, a lányok között van-e olyan, aki belezúgott valamelyik kollégájába. Lucy Hale pedig erre is igent mondott, és itt már őszintébb volt: elismerte, hogy egy időben nagyon odavolt Ian Hardingért, vagyis a sorozat Ezrájáért!

Tök mindegy, még csak 20 éves voltam akkor

- mondta nevetve, hogy mielőbb témát tudjanak váltani.

Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt az első évad óta: neked feltűnt, mennyit változtak a lányok?

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Ennyit változtak a Pretty Little Liars sztárjai az első évad óta!