Most beszélt róla először őszintén: ezért szedett fel 30 kilót a PLL sztárja

Getty Images
Kitti

A Pretty Little Liars-ból megismert Sasha Pieterse 30 kilót szedett fel az elmúlt két év alatt.

Olvasd el ezt is!
Érkezik a Pretty Little Liars spin-offja, ráadásul két régi főszereplő is visszatér!

Sasha jelenleg a Dancing With The Stars-ban szerepel (ennek alapján készült nálunk a Szombat esti láz, de az államokban sokkal népszerűbb a műsor, és évek óta megy), és itt beszélt nyíltan a pluszkilóiról. A 21 éves sztár két év alatt szép lassan 30 kilót szedett magára, amiből a műsor kezdete óta már 7 kilót le is adott. Ennyi idősen nem lehetett könnyű megélni, és eddig nem is szívesen mesélt róla.

forrás: Getty Images

„Nagyjából 30 kilót híztam két év leforgása alatt. Nagyon-nagyon fájt, ahogyan erre az emberek reagáltak. Olyanokat mondtak, hogy biztos babát várok, meg hogy milyen kövér lettem. Még ők voltak kiakadva azon, ahogy kinézek.”

-
Olvasd el ezt is!
Hoppá! Mégiscsak kiderül egy érdekes részlet a PLL-fináléból: ezt a jelenetet törölték a sorozatból

Így nézett ki a karrierje kezdetén Sasha:

forrás: Getty Images

„Ez volt az eddigi legnehezebb időszak, amin keresztülmentem, mert nem tudtam mi történik, és hogyan oldhatnám meg. Aztán kiderült, hogy PCOS-em van, és a hormonjaim a hibásak. Legalább már tudom, mi az oka.”

-

Sasha azt is elmondta, most már tudja, mit tehet azért, hogy újra jól érezze magát a bőrében, és ettől máris magabiztosabb, mert tudja, hogy nem veszítette el a kontrollt végleg a teste felett!


Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Ennyit változtak a Pretty Little Liars sztárjai az első évad óta!