Érkezik a Pretty Little Liars spin-offja, ráadásul két régi főszereplő is visszatér!

Kerekes Vivien

A sorozat két sztárja is visszatér a folytatásban!

Június végén befejeződött egyik kedvenc sorozatunk, a Pretty Little Liars, azonban már régóta hallani a pletykákat, miszerint egy spin-offban még folytatódhat a csinos kis hazugok története. Tegnap pedig hivatalosan is bejelentették a készítők, hogy érkezik a folytatás, ami a Pretty Little Liars: The Perfectionists címet kapja. A jó hír, hogy az eredeti sztori írónőjének egy másik novelláján alapszik majd a forgatókönyv, a még jobb hír pedig hogy a sorozatból két fontos szereplő is visszatér benne!

Sasha Pieters, azaz Alison DiLAurentis és Janel Parrish, vagyis Mona Vanderwaal visszatérnek, csakhogy ezúttal a helyszín nem Rosewood lesz, hanem Beacon Heights. Hasonlóan a PLL-hez, itt is sor kerül egy gyilkosságra, amit megpróbálnak megfejteni, azonban a sok titok között rengeteg más részletre is fény derül. Rajtuk kívül öt lány kapott még főszerepet a sztoriban, akikben az a közös, hogy ugyanazt a srácot utálják, így megpróbálnak bosszút állni rajta.

forrás: Getty Images

Ami kicsit furcsa lehet, hogy mégis hogyan kerülnek a lányok oda, és mikor játszódik a történet? Az évadzáró után vagy még az első rész előtt? A sorozat készítője ezzel kapcsolatban nem árulhatott el sokat, de annyit elmondott, van esély arra, hogy valahogy összekapcsolódjanak a szálak. Azonban az is lehet, hogy ez egy teljesen különálló sorozat lesz egy másik univerzumban, a két már ismert karakterrel a főszerepben.

Olvasd el ezt is!
Csúnyán beszóltak a Pretty Little Liars főszereplőjének a súlya miatt, de ő szuperül visszavágott

Noha nagyon örülünk a spin-off érkezésének, azért az eredeti felállást hiányolni fogjuk belőle!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Ennyit változtak a Pretty Little Liars sztárjai az első évad óta!