Hetekkel a forgatás kezdete előtt lefújták a Szex és New York 3. részét – méghozzá a sorozat Samanthája miatt

Kerekes Vivien

Zöld lámpát kapott a film, de mégsem fog elkészülni...

Azóta, hogy 2010-ben kijött a második Szex és New York-film, a rajongók izgatottan várták, hogy folytatódjon a négy főszereplő története. Többször is felröppentek már pletykák ezzel kapcsolatban, de végül mind alaptalannak bizonyult; még a Mr. Biget alakító színész is elmondta, hogy nem vállalna már szerepet a folytatásban.

Mégis, most kiderült, hogy a harmadik filmhez már elkészült a forgatókönyv, és hetekre voltak a forgatástól, azonban Kim Catrall miatt lefújták az egészet. A dolgot Sarah Jessica Parker erősítette meg tegnap este egy gálán, amikor a Szex és New York 3-ról kérdezték.

Vége... Nem csináljuk meg. Nagyon csalódott vagyok. Pedig volt ez a gyönyörű, vicces, szívszorító, vidám forgatókönyv és sztori. Nemcsak az a szomorú, hogy nem mesélhetjük ezt el, és nem élhetjük át, hanem az is, hogy a közönség annyira szeretett volna még egy filmet erről

- nyilatkozta a színésznő.

A DailyMail szerint az egész azon bukott meg, hogy Kim Catrall, a sorozat Samanthája olyan követeléseket nyújtott be, amiket a stúdió nem tudott teljesíteni. A színésznő ugyanis azt akarta, hogy forgassa le a Warner Bros azokat a filmeket is, amiket ő kezdett el készíteni.

A studió erre nemet mondott, végül pedig a Szex és New York-ra is, mivel úgy gondolták, az egyik főszereplő nélkül nem lenne értelme leforgatni a harmadik részt.

Olvasd el ezt is!
Így néz ki ma a Szex és New York egykori legdögösebb pasija, Smith Jerrod

Pedig milyen klassz lenne viszontlátni őket a képernyőn!

Nézd meg a galériánkat - 17 kép
Így néztek ki a Szex és new York színésznői, mikor először léptek a vörös szőnyegre