Minden nő gyönyörű – Ilyen szépek a nők a világ különböző tájain

Izabella

Nagyon különbözőek, és pont ettől csodásak egytől egyig a nők.

A 32 éves román fotóművész, Mihaela Noroc lenyűgöző fotósorozatot készített a női szépségről. Nem volt egyszerű dolga, hiszen négy évig járta a világot, hogy rengeteg országban készíthessen képeket nőkről. 53 országba jutott el, több mint 2000 nőt fotózott le, és hamarosan elkészül az Atlas of Beauty, azaz a Szépségatlasz című sorozata.

Mihaela szerette volna megmutatni, hogy a "gyönyörű" egy olyan kifejezés, ami a világ minden táján alkalmazható a nőkre. Szerinte, ha az internetes keresőkbe beírjuk, hogy gyönyörű nő, mindig ugyanolyan kinézetű hölgyeket mutatnak a találatok, pedig épp az a csodálatos a világban, hogy a teljesen más kinézetű nők éppen ugyanolyan szépek.

Olvasd el ezt is!
Még hogy miniszoknya... Egy fotográfus megörökítette, milyen ruhákat viseltek ezek a nők, amikor szexuálisan bántalmazták őket

Mihaela szerint is fontos, hogy mindenki merjen önmaga lenni, és nem szabad, hogy a trendek befolyásolják az önértékelést. Mindegy, hogy valaki szőke, barna, világos vagy sötétbőrű, kék- vagy barnaszemű, a lényeg, hogy érezze jól magát minden nő a bőrében, hiszen egytől egyig csodásak.

Nézz meg néhány fotót a sorozatból!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Minden nő gyönyörű: Ilyen szépek a nők a világ tájain