Előkerült egy videó a Trónok harca színfalai mögül, amit lehetetlen nevetés nélkül kibírni!

Kerekes Vivien

Kit Harington, minden elismerésünk!

A Trónok harca legutolsó évadát hamarosan forgatni kezdik, de hogy mikor kerül sor a premierre, azt még egyelőre maguk a készítők sem tudják. A sorozat felvételei ugyanis rengeteg időt és utómunkát igényelnek csak azért, hogy Winterfell valóságos helynek tűnjön, és a Másokról is elhiggyük, hogy léteznek.

Arról nem is beszélve, hogy Daenerys sárkányait életre kelteni nagyon nehéz feladat nem csak az utómunka szempontjából, hiszen maguknak a színészeknek sem volt ez egyszerű dolog. Emlékszel még arra a jelenetre, amikor Jon először találkozott Drogonnal, a tekintetében csodálattal vegyes félelem tükröződött, és félve, de megérintette az állatot? Noha ez a pillanat különlegesnek tűnt a képernyőről nézve, a felvétel közel sem volt ilyen inspiráló. Sőt, valójában nagyon vicces volt a forgatási jelenet.

Nézd meg te is a videót a színfalak mögül, de készülj fel, mert nem lehet nevetés nélkül kibírni a jelenetet!

Olvasd el ezt is!
Csodás hír: eljegyezte egymást a Trónok harca két sztárja

Ezt látva nem is kérdés számunkra, hogy Kit Harington milyen szuper színész, hiszen nem lehetett könnyű megjátszania a félelmet, miközben vele szemben csak a munkatársai álltak – egy kék bábuval. Persze ezen kívül még nagyon sok jelenetet szerkesztenek meg digitálisan utólag; most elhoztunk néhány hihetetlen fotót a színfalak mögül!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Trónok harca jelenetek speciális effekt nélkül