Ki mernéd próbálni a negatívszemöldök-trendet? Ez hódít most az Instán

Izabella

Bizony, van még jó pár újdonság a szemöldök terén.

Épp csak sikerült elsajátítanod, hogyan kell tökéletes szemöldököt varázsolnod magadnak, máris olyan divatirányzatok jelennek meg, mint például a fonott szemöldök, aminek lehet, te sem tudsz ellenállni, hogy legalább egy fotó erejéig kipróbáld.

Olvasd el ezt is!
Itt a fonott szemöldök! Mi jöhet még?

Bár eddig azt tanultad, először ceruza, zselé vagy por segítségével érdemes kitöltened a szemöldöködet, majd megrajzolni a keretét, szépen eldolgozni, végül egy kis korrektorral körberajzolni, hogy még kontrasztosabb legyen, az Instagram új kedvenc trendje arra bíztat, hogy egy kicsit cseréld meg az eszközöket.

Ez azt jelenti, hogy sötéttel keretezd be a szemöldököd, majd világossal töltsd ki a köztesrészt. Minél szögletesebb, geometrikusabb a forma, annál jobb – diktálja az új trend.

A negatív szemöldök úgy még ütősebb, ha a szemedet hasonlóan kontúrozod, azaz a világos szín kerül belülre, és a keretét sötéttel húzod meg a világos vonalon kívül.

Rengetegen kedvelték az Instagramon a sminkmester tippjét, amellyel igyekszik divatba hozni a fordított szemöldököt. Valószínű, hogy hamarosan egyre több ilyen kísérletet láthatunk majd a képmegosztón.

Íme, a negatív szemöldök!

A szemöldök nagyon sokat számít, így, ha az megváltozik, az egész arc teljesen átformálódik. Nézd meg, milyenek lennének a sztárok teljesen más szemöldökkel!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Nagyon vicces: így néznének ki a sztárok a '90-es évek szemöldökével