Fény derült Robbie Williams komoly betegségére, s ezért kellett lemondania a koncertjeit

Getty Images
Noémi

Mostantól jobban oda kell figyelnie magára a világsztárnak...

Olvasd el ezt is!
Robbie Williams a belvárosban sétálgat: ezen a helyen fordult meg legutóbb

Bár Robbie Williams nemrég még Magyarországon koncertezett, a többi európai város most nem élvezheti a világsztár zenéjét, mert nemrég Robbie lemondta a turnéja többi állomását, egy rejtélyes betegségre hivatkozva. Most fény derült arra, mi is a baj, ami miatt meghozta a sztár ezt a komoly döntést: gerincsérve van, emellett mentális problémákkal is küzd mostanában.

Olvasd el ezt is!
Ez az egyik legjobb edzésterv a törzsed erősítésére
forrás: GettyImages

A turné megszervezésében komoly nehézséget okozott az egészségem és főképp a hátam. Porckorongsérvem van, ettől pedig nagyon ideges vagyok. Ez a meló nagyon nem tesz jót az egészségemnek, még a végén megöl!

- nyilatkozta a világsztár.

Időt kell szánni a gyógyulásra!


Nem is csoda, hogy pihennie kell a zenésznek, a porckorongsérvet ugyanis nem lehet nem komolyan venni. Ez a betegség szinte bármely életkorban előfordulhat, és azt jelenti, hogy a csigolyaközi résből valamilyen okból porcszövet kerül a gerinccsatornába, ott pedig térszűkítést hoz létre. A betegséget pihenéssel, fizikoterápiával, gerinctornával érdemes kezelni, ha viszont bénulásos tünetek, vizelési és székelési zavar lép fel, akkor műtétre van szükség.

Jobbulást kívánunk a zenésznek!


A gerincbetegségeket meg lehet előzni rendszeres testmozgással, erre pedig tökéletes a jóga, méghozzá pasiknak is!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 ok, amiért a férfiaknak is érdemes lenne rászokni a jógára