Le az őszi borús hangulattal! Ha ez az illatjegy van a parfümödben, boldog és energikus leszel egész nap

Léderer Fruzsina
A cikk támogatója a Moschino

Mindegy, milyen az idő, ettől az illattól biztosan jó kedvre derülsz!

Attól, hogy épp nem tombol a jó idő, és kicsit vastagabban kell felöltöznöd, miért ne lehetne épp olyan szikrázóan jó a kedved, mint tavasszal vagy nyáron? Nem muszáj belemerülnöd a borús, őszi hangulatba, ehhez pedig kiváló módszer az illat terápia.

A legjobb, ha választasz egy parfümöt magadnak a két meleg, egyet pedig a két hideg évszakra. Míg tavasszal és nyáron az édeskés illat a legjobb választás, ősszel és télen legyenek citrusos illatjegyek a parfümben, amivel nap mint nap jó illatúvá teszed magad.

A citrusfélék kifejezetten jó hatással vannak a hangulatodra, segítenek, hogy energikus, vidám és élettel teli legyél. A citrom, a narancs és a mandarin illata bizonyítottan pozitívan hat rád, és beindítja az endorfintermelődést. Nemcsak neked lesz a citrusos illatoktól fantasztikus hangulatod, hanem azoknak is, akik ezt érzik rajtad.

Megéri kipróbálni!

Jön a Moschino legújabb illata, a So Real, ami mindenkit elvarázsol még az őszi, borús időben is! Már a csomagolásába is bele fogsz szeretni, hiszen egy igazi, egyedi Moschino Cheap and Chic doboz és üveg tartozik az illathoz. Az ikonikus mesehős, Popeye feleségét, Oliviát idézi a csomagolás.

Az illat épp olyan vicces és vidám, mint a doboz és az üveg.

A So Real vadi új összetevőkből álló kreáció, ami a mandarin és keserűnarancs duójával indul, majd következnek a málna- és feketeribizli-szorbé illatjegyei. Bazsarózsa, jázmin és magnólia is érezhető az illatban, az alapjegyei pedig cédrus, tölgyfa és borostyán.

Hamarosan te is felvidulhatsz a varázslatosan citrusos és élénk Moschino So Real-lel! Néhány hét múlva keresd a Müller polcain!