Végre kéz a kézben! Meghan Markle és Harry herceg első hivatalos megjelenése párként

Getty Images
Birta Brigi

Csaknem egy éve derült ki kettejük kapcsolata, és eddig kellett várni a dologra.

Olvasd el ezt is!
Harry herceg és Meghan Markle közös vakációra ment – Itt vannak az első fotók!

Ugyanezen a rendezvényen egy nappal korábban még nem ülhettek egymás mellé a szerelmesek a protokoll miatt, tegnap viszont már kéz a kézben láthattuk őket, és utána egymás mellett is ülhettek. Az Invictus-játékokat Harry alapította 3 éve, ami egy paralimpia jellegű verseny a sérült veteránoknak.

Hétfőn itt lehetett őket együtt látni, ahol nagyon lazán viselkedtek és nem is nagyon foglalkoztak a fotósokkal, annak ellenére sem, hogy mindenki árgus szemekkel várta már ezt a pillanatot.

Olvasd el ezt is!
Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös nyilvános szereplésükön

Annak ellenére, hogy sok támadást kapott a kapcsolatuk, úgy tűnik, egyre szorosabb és komolyabb lesz a dolog közöttük. Megan ezt nyilatkozta nemrég Harry-ről:

"Igen, mi egy pár vagyunk és nagyon szerelmesek. Tudom, hogy eljön majd az az idő, amikor ki kell állnunk a nyilvánosság elé és mesélnünk kell az életünkről, de remélem, az emberek megértik, hogy ez a dolog mégiscsak rólunk szól. Ez a szerelem csak a mienk, így vagyunk boldogok. A nap végén mindig azt érzem, hogy mindez végtelenül egyszerű: mi csak egy boldog pár vagyunk, s szeretjük egymást."

-
Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Meghan Markle és Harry herceg először kéz a kézben

Szerintünk nagyon édesek együtt, és vártuk már, hogy a nyilvánosság előtt is vállalják a szerelmüket!