Harry herceg és Meghan Markle közös vakációra ment – Itt vannak az első fotók!

Kálmán Zsófi

Elcsíptük őket!

Olvasd el ezt is!
Meghan Markle-t megkérdezték, akar-e hercegnő lenni – a válasza pedig nagyon édes volt!

Újabb fontos fordulóponthoz érkezett Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata. Nem, még nem a lánykérés, bár arról is sokan suttognak, most egyelőre csak egy közös nyaralással kerülnek közelebb egymáshoz.

Úgy tudni, az afrikai utazást Harry ajándékozta szerelmének, ugyanis a színésznő augusztus 4-én ünnepelte 36. születésnapját, így ez volt a meglepetés a hercegétől. És az övé igazi, khm. Harry és Meghan kis kiruccanásáról egyelőre ennél még nem derült ki több, de a paparazziknak már sikerült lekapni őket a botswanai repülőtéren, és abban is biztosak vagyunk, hogy készülnek még fotók a nyaralásról.

Úgy tűnik, még nem szoktak annyira hozzá a nyilvánossághoz, mint Katalin és Vilmos!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Harry herceg és Meghan Markle közös vakációra ment!

Harry és Meghan már több mint egy éve randizgat egymással és minden jel arra utal, hogy a színésznő a tökéletes választásnak számítana a herceg számára. Nem csak azért mert láthatóan működik közöttük a kémia és szuperjól mutatnak egymás mellett, a lány megfelel a brit királyi család szigorú elvárásainak, ami nem utolsó szempont. Hercegnő viszont még így sem lehet soha belőle.

Olvasd el ezt is!
Hoppá! Ezért nem lehet Meghan Markle hercegnő, ha hozzámegy Harryhez

Mindenestre ez a közös vakációja is bizonytéka annak, hogy kedvenc hercegünk talán végre megtalálta az igazit. Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi nagyon bírjuk együtt őket!