Amal Clooney visszatért! Ebben a dögös szettben indult a kétgyerekes anyuka először munkába

Kálmán Zsófi

Ki mondaná meg, hogy júniusban szült?

Alig néhány hónapja, hogy megszülettek Hollywood álompárjának ikrei, Amal Clooney máris visszatért a munkába. Nem bírta valami sokáig otthon, mi? Persze ezen nem is kell csodálkozni, hiszen nem titok, hogy George mellett a munkájába is fülig szerelmes, terhessége alatt is az utolsó pillanatig kiskosztümben és tűsarkúban tipegett a bíróságra, bár ezzel sokak rosszallását kivívta magának. Most pedig kedvenc ügyvédnőnk visszatért a szülési szabadságról, és az első hivatalos megjelenésén elkápráztatott minket.

Neked hogyan tetszik Amal nagy belépője?

Elképesztő, nem? Amalt egy vibrálóan piros kiskosztümben kapták lencsevégre a minap a fotósok, amikor épp egy megbeszélésről távozott, és hát igen, ha nem tudnánk, meg sem mondanánk, hogy néhány hónapja szült. Mint látható, az ügyvédnő alakja máris a régi, nem beszélve a hibátlan stílusáról, ami mint mindig, most is nagyon rendeben van. Mi imádjuk!

Üdv újra a pályán, Amal!


Legyen szó tárgyalásról, utazásról, az Oscar-díjátadóról vagy egy átmulatott estéről Cindy Crawdorddal és férjével, Amal megjelenése mindig kifogástalan. Neked ő az egyik kedvenced? Akkor lapozd fel eddigi legjobb szettjeit a galériánkban!

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Amal Clooney legszebb lookjai