Kiderült, ki lett volna eredetileg a Gossip Girl titkos bloggere! Szerinted jobb lett volna?

Kerekes Vivien

Hihetetlen, miért tértek el az eredeti ötlettől!

Olvasd el ezt is!
Leighton Meester majdnem elbukta Blair szerepét, de ekkor olyat tett, amire senki sem számított

Múlt héten 10 éves lett az egyik kedvenc sorozatunk, a Gossip Girl, így nem csoda, hogy mindenki erről beszélt napokon át. A készítők is rengeteg izgalmas titokról rántották le a leplet ennek alkalmából: például azt is elárulták, hogy egy ma már Oscar-díjas színésznő is megpályázta Serena szerepét, csakhogy végül nem őt választották. Ráadásul egy másik hihetetlen dolgot is bevallottak:

hogy valójában ők sem úgy tervezték, hogy Dan lesz a titokzatos blogger!

Eleinte ugyanis a készítőknek egészen más tervük volt ezzel a rejtélyes karakterrel, és ez a sztoriban meg is mutatkozik. Nem csoda, hogy sokan kiakadtak anno a nagy leleplezésen, hiszen valljuk be, szinte semmi értelme nem volt annak, hogy Dan lett a Gossip Girl. Az egy dolog, hogy a srác esetleg megjátszotta az érzéseit a többiek előtt, de akkor miért voltak olyan jelenetek a sorozatban, amikor teljesen egyedül ült a szobájában, és sokkolva olvasta a blogbejegyzéseket? Nos, mindez azért alakult így, mert nem ő volt az eredeti választás.

Egészen a második évad végéig úgy terveztük, hogy Eric lesz a Gossip Girl, és úgy is alakítottuk a cselekményt, de aztán a New York Post [magazin] közölte egy cikkben, hogy Eric a titkos blogger – és fogalmam sincs, erre hogy jöttek rá, valószínűleg csak tippeltek –, de ekkor tudatosult bennünk, hogy nem mehetünk tovább ezen az úton, úgyhogy elengedtük a dolgot

- mesélte Joshua Safran.

Pedig sokkal hihetőbb megoldás lett volna, ha végül Eric lesz a titkos blogger, igaz? Hiszen gyakran annyira belekeveredett drámai helyzetekbe, hogy akár írjon róluk, ráadásul Blair és Serena egyaránt megbíztak benne. De ha végül mégsem ő tűnt megfelelőnek a készítők számára, miért Danre esett a választásuk?

Eric után először Nate-re gondoltak a készítők, de végül azért Dant választották, mert ő egy megfigyelő típus volt, ráadásul író, aki képes volt egymaga megírni a blogot. Persze ha belegondolunk, hogy egy középiskolai weboldalról van szó, amit egyébként valószínűleg bárki el tudott volna vezetni, ez az indok már nem tűnik olyan erőteljesnek.

Olvasd el ezt is!
Blair Waldorf kedvenc trendje ősszel visszatér, ám a nagy kérdés: szeretjük vagy sem?

Ettől eltekintve tényleg egy ikonikus sorozatról van szó, de könnyen lehet, hogy ezeket még te sem tudtad a Gossip Girlről!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
12 meglepő dolog a Gossip Girl-ről