Most már hivatalos: ötféle Trónok harca spin-off készül a befejezés után

Kerekes Vivien

Hiába zárul le Daenerysék története, Westerostól nem kell búcsút venned!

Valószínűleg nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Trónok harca a világ legnépszerűbb sorozata jelenleg, hiszen mindenhol népes a rajongótábora. A készítők viszont (szerencsére) tudják, hogy egyetlen történetet sem érdemes túl sokáig húzni, így kijelentették korábban, hogy a 8. évad lesz a befejezés. Azonban nem szeretnék végleg lezárni Westeros és a különleges világ sztoriját, így már sokszor felmerült a spin-off ötlete.

Most pedig hivatalosan is megosztották, hogy a sorozat kicsit másképp, de folytatódik; sőt, egyszerre öt spin-off történeten dolgoznak! Ezek közül pedig most már tuti, hogy az ötödik előzménytörténetet az HBO készíti el, a sorozat egyik írójával és George RR Martinnal közreműködve.

A spin-offok mind előzménytörténetek lesznek, a rajongók pedig már elkezdtek találgatni, vajon miről fognak szólni. Sokan kíváncsian Robert Baratheon lázadására, amit sokszor emlegetnek a sorozatban, de az író korábban már megerősítette, hogy a könyv végére minden részlet kiderül erről is. Azonban mindenképpen tudnod kell, hogy a pilotokról van szó, így könnyen előfordulhat, hogy az öt sztori közül nem mindegyiket valósítják meg végül a gyakorlatban is.

Nézd meg ezt is!
Így készült a legendás párbajára a Trónok harca két női kardforgatója – nézd meg a bennfentes videót!

Addig is, míg az utolsó évadra várakozol, ajánljuk figyelmedbe az alábbi sorozatokat!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Kúráld Trónok harca-elvonási tüneteidet ezzel a 7 sorozattal