Eljegyezte a barátnőjét az Alkonyat egyik legszexibb sztárja, Kellan Lutz

Getty Images
Kerekes Vivien

Szívből gratulálunk!

Biztosan te is emlékszel még az Alkonyat egyik legdögösebb színészére, Kellan Lutzra. A srác alakította a történetben Emmett Cullent, az egyik vámpírt, aki Edward családjába tartozik. Noha a film fénykorában főleg Robert Pattinsonról és Taylor Lautnerről lehetett hallani, azért Kellan is népes rajongótábort szerzett magának.

Az Alkonyat után sok szerepet vállalt, de egyik film sem volt akkora kasszasiker, hogy a srác karrierje még jobban beindulhasson. Ha a munkában nem is, a szerelemben viszont minden a lehető legjobban alakult, Kellan ugyanis most – egy évi együttjárás után – eljegyezte barátnőjét, Brittany Gonzalest!

Az eljegyzésre még korábban került sor, hiszen a rajongóknak már egy hónapja is szemet szúrt a hatalmas ékszer Britanny ujján, amikor egy musicalre ment a páros. Egy szemtanú pedig hallotta, amint gratulálnak a párnak, és arról érdeklődnek, hol fogják tartani az esküvőt. A házasság már egyébként is nagyon érett, hiszen az Insta-posztok és a róluk készült képek tökéletesen tükrözték, milyen boldogok és szerelmesek.

Olvasd el ezt is!
Folytatódhat az Éhezők viadala és az Alkonyat is – ha ez a feltétel teljesül

Te is imádtad az Alkonyat-filmeket? Akkor muszáj megnézned, milyen szép lett Edward és Bella kislánya!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Álomszép nő lett az Alkonyat vámpírkislánya