Folytatódhat az Éhezők viadala és az Alkonyat is – ha ez a feltétel teljesül

Kerekes Vivien

De arra kevés az esély, hogy ezek a szereplők visszatérjenek.

Egy sikeres filmnél szinte borítékolható a folytatás, sok esetben még akkor is, ha a sztori az első résszel lezárul. Sőt, manapság már az sem ritka, hogy egy régebbi történetet dolgoznak fel a készítők; a Star Wars ugyanis 2005-ben véget ért, de 2015-ben újra elővették a forgatókönyvet, és azóta már két folytatás is készült a filmből, még négy pedig biztosan hátra van.

Olvasd el ezt is!
Ez a pasi egy hatalmas mázlista: először mesélt új szerelméről Jennifer Lawrence

A Lionsgate filmipari cég pedig most ismét elővenné két nagyon sikeres sorozatát, és újabb részekkel örvendeztetné meg a rajongókat. Terveik szerint ugyanis folytatni szeretnék az Éhezők viadalát és az Alkonyatot is, függetlenül attól, hogy a könyvek már befejeződtek. A spin-off filmek ötletét viszont nem vetették el, és ha a két írónő (Stephenie Meyer és Suzanne Collins) beleegyezik, vadiúj részeket készítenének.

Ha az írónők áldásukat adják arra, hogy a karaktereiket a cég felhasználja a folytatásban, akkor a Star Warshoz hasonló helyzetben találnánk magunkat, és nélkülük találnák ki a következő részek történetét. Ugyanakkor az is felmerülhet, hogy – J. K .Rowlinghoz hasonlóan – a két író besegít a forgatókönyvben, és ők maguk írják meg az új részeket. Végülis ha a Harry Potter szerzője beleegyezett, talán itt is van erre esély!

Az viszont elég valószínűtlen, hogy az Alkonyat eredeti színészei szerepeljenek a spin-offban, hiszen mind Kristen Stewart, mind Robert Pattinson kifejtette már véleményét arról, hogy nem szeretnének többé szerepelni a vámpíros sztoriban. Jennifer Lawrence karrierje pedig egyre inkább felfelé ível, így valószínűleg nehéz lenne összeegyeztetni a munkarendjét az Éhezők viadala folytatásával.

Olvasd el ezt is!
Tévésorozat lesz a Beavatott filmekből – de van egy rossz hírünk is

És ha már Alkonyat, emlékszel még a film vámpírkislányára? Így néz ki ma!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Álomszép nő lett az Alkonyat vámpírkislánya