Szinetár Dóra megmutatta gyönyörű kisfiát, és egy meglepő dolgot is elárult a szülésről

Facebook/Szinetár Dóra Official FanClub
Noémi

Igazi hajasbaba a kis Benjámin!

Olvasd el ezt is!
Gólyahír! Megszületett Szinetár Dóra kisfia

Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Benjámin pár nappal ezelőtt jött világra, most pedig végre láthatjuk a kisfiút! A színésznő a közösségi oldalán mutatta meg a babát, és elárult pár dolgot a szülésről. Kiderült, hogy az apuka, Makranczi Zalán is ott volt a nagy eseményen, és Dóra leírta azt is, hogy vízben szülte meg a picit.

Olvasd el ezt is!
Észbontóan csinos kismama Szinetár Dóra! – Friss fotók

Hahó Világ!
Tisztelettel jelentem, megérkeztem! Nevem Makranczi Benjámin, és vasárnap este láttam meg a napvilágot (holdvilágot) Anyukám és Apukám (meg persze a tesóim és nagyszüleim) legnagyobb boldogságára. Dr. Siklós Pali bácsi szülészorvos és Csűrös Erzsike szülésznő hihetetlen szeretettel és valódi figyelemmel csodálatosan segítettek nekem, meg Anyának első nagy utam megtételében, Apa pedig együtt lélegzett velünk végig, amíg a vízből vízbe megérkeztem, szerető, odafigyelő, igazán otthonos környezetben. Gyengéden születtem, valóban, ahogy ők mondják, itt a kórházban, így Anya is nagyon jól van, megyünk is már haza!
Mindenkinek szép napot, és boldog életet!
Üdvözlettel: Benji

-

A kis Benjámin egyszerűen gyönyörű – és milyen rengeteg haja van!

A színésznőnek és férjének ő az első közös gyermeke, Szinetár Dórának a két korábbi házasságából már van egy 20 éves fia és egy 10 éves lánya.


Egyre többen választják az apás szülést, ami tényleg egy fantasztikus dolog – nézd csak, mennyire!

Nézd meg a galériánkat - 19 kép
Az apás szülés varázsa: ilyen, amikor megtörténik velünk a csoda