Azt hitték, Channing Tatum felesége babát vár – ilyen viccesen reagált a hamis pletykákra a színésznő

Getty Images
Kerekes Vivien

Tuti, hogy a való életben nagyon jó fej!

A Step up forgatásán találkoztak több mint 11 éve, és azóta is megőrülnek egymásért. Channing Tatum és Jenna Dewan Tatum házassága még mindig erős lábakon nyugszik, és nagyon boldogan nevelik együtt kislányukat, Everly-t. A párosról a napokban viszont felröppentek pletykák, amiket már a színésznő sem tudott szó nélkül hagyni. De ne ugorjunk ennyire előre.

Az egész abból indult ki, hogy két napja Jenna közzétett egy posztot az Instagramon arról a helyről, ahová várandós időszakában járt túrázni.

A poszt szövegében elmesélte, hogy mindig nekidőlt a fa törzsének, és csak úgy imádkozott. Nagyon szereti ezt a helyet, és imád kötődni a természethez. Sokan utalásnak vették a bejegyzést, és a kommentelők kérdezgetni is kezdték a színésznőt, hogy vajon ismét babát vár-e?

A pletykák viszont akkor indultak be igazán, amikor Jenna és Channing együtt jelentek meg a Kingsman második részének bemutatóján. A színésznő szinte ragyogott a különleges ruhában, amit a nagy eseményen viselt, és boldogan nevetgéltek férjével a vörös szőnyegen. Az egyik fotón viszont látszik, ahogy Jenna a hasát fogja, sokan pedig egy kisebb pocakot is véltek ott felfedezni, és kijelentették, hogy ismét babát vár.

forrás: Getty Images

És ezt már Jenna sem tudta szó nélkül hagyni. Egy interjúban ugyanis válaszolt azoknak, akik elkezdték terjeszteni a pletykát.

Köszönöm mindazoknak, akik ennyire érdeklődnek és sok boldogságot kívánnak a bébimnek, s felfigyeltek arra, hogy épp nagyon kellett pisilnem

- válaszolta Jenna.

Imádjuk, amiért ilyen viccesen reagálta le a dolgot! Nem csoda, hogy Channing is odavan érte: legalábbis a fotók mindig erről árulkodnak!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Ezek a fotók bizonyítják, hogy Channing és felesége mennyire összeillenek!