Kínos egybeesés, vagy csak a véletlen műve? 6 nő viselt épp ugyanolyan ruhát egy esküvőn - és nem azért, mert koszorúslányok voltak!

Getty Images
Noémi

Elképesztő, micsoda véletlenek vannak...

Olvasd el ezt is!
Megtaláltuk az Instagram legtöbbet lájkolt menyasszonyi ruháját

Mit szólnál, ha a gondosan kiválasztott esküvői outfited még egy féltucatnyi nőn ott virítana? És most ne arra gondolj, hogy te is ott állsz a koszorúslányok között...

Egy lagzira meglelni a tökéletes ruhát nagyon nem könnyű: nem illik feketébe és fehérbe bújni, a piros sem a legjobb színválasztás, sokan pedig ki nem állhatják a színes alkalmi holmikat. Így ha az ember lánya végre talál egy remek darabot, akkor szinte jobban örül, mint egy sikeres randinak – nemde?

Éppen ezért sokkoló a következő történet: nemrég egy ausztrál lagzin komplett divatkatasztrófa következett be, mert 6 vendég viselt ugyanolyan ruhát!!

Olvasd el ezt is!
Te házasodnál egy edzőteremben? Ez a páros bizony megtette, és jó oka volt rá!

Pár napja New South Wales-ben tartotta esküvőjét Julia Mammone, aki később elmondta, már hallott olyat, hogy 2-3 nő véletlenül ugyanolyan ruhát választott, na de hatról még sosem szerzett tudomást!

És hogy mi volt a "nyertes" ruha? Ne gondolj semmi extrára: a navykék csipkeruha szabása egész jó, és a szoknyahossz is épp megfelelő egy lagzira. Egy ausztrál üzletház, a Portmans árulja a Forever New márka holmijait, innen választották a lányok teljesen véletlenül ugyanazt a holmit.

Olvasd el ezt is!
"Odavetette magát, és kitépte a kezemből" – 5 vidám és kevésbé vidám menyasszonyicsokor-elkapós sztori

Debbie Speranza volt a hat lány egyike, aki a ruhát viselte, és elárulta, sokkot kapott, amikor megtudta, mi történt...

Amikor megfordultam, és megláttam az unokatestvéremet ugyanabban a ruhában, már szitkozódtam, de aztán megtudtuk, hogy még 4 vendég választotta épp ezt a darabot... Nem volt jó érzés...

-

A lányok összeálltak egy fotó erejéig, amihez oda is írták, ők nem koszorúslányok, egyszerűen csak vendégek – a Facebookon pedig hatalmas népszerűségre tettek szert a fotóval. Több tízezer lájk érkezett a képre, ami nem is csoda, hiszen gondoljunk csak bele:

mennyi az esélye annak, hogy egy este alatt ennyiszer szembejön velünk épp ugyanaz a ruha?


Te is esküvőre vagy hivatalos, de gőzöd sincs, miben menj a nagy eseményre? Íme, egy kis segítség!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 csodás ruha, amit felvehetsz esküvőre

Huffington Post