Itt vannak a Walking Dead új évadának első fotói – és ezúttal valami nagyon meg fog változni

Kerekes Vivien

Egy hónap, és visszatér a képernyőre a sorozat!

Szinte hihetetlen, hogy már egy év eltelt a The Walking Dead eddigi legmegrázóbb évadnyitója óta. A sorozat akkor egy hatalmas fordulattal vette kezdetét, és nem egy, hanem rögtön két főszereplőtől is végleg megváltak a készítők. Bekerült a képbe az eddigi legerősebb, legbrutálisabb ellenség, Negan, akit még a 7. évad végén sem sikerült legyőzniük Rickék csapatának.

Olvasd el ezt is!
Pocak coming out az Emmy-n? A Walking Dead sztárja meg sem próbálta rejtegetni a várandósságot

A Walking Dead kicsivel több mint egy hónap múlva tér vissza a képernyőre, így már neked sem kell sokat várnod a folytatásra. Ennek alkalmából pedig a sorozat Michonne-ja árult el részleteket a 8. évadról. A jó hír, hogy ezúttal nem lesz olyan sötét hangulata az epizódoknak, hanem egy kis változás következik be.

Nem akartuk kétszer ugyanazt az utat bejárni. Ez egy nagyon eltérő premier lesz – nagyon-nagyon különböző és kiszámíthatatlan, és nagyon-nagyon gazdag a történetben.

-

A színésznő szerint tele van fordulatokkal a cselekmény, így ha most azt gondolod, hogy már sejted a folytatást, valószínűleg egészen más fog történni. Az évad kicsit új irányt vett, és még maguk a szereplők sem igazán tudták, mi vár rájuk. Ez azért elég jól hangzik, ugye?

Olvasd el ezt is!
Sosem látott jelenet került elő a Walking Deadből, és ezt nehéz lesz könnyek nélkül végignézned

Ez határozottan egy olyan évad lesz, ami mindenkit ledönt a lábáról. Ezt garantálhatom

- nyilatkozta a Michonne-t alakító színésznő, Danai Gurira.

A 8. évad első része egyébként a teljes Walking Dead 100. epizódja is egyben, így szinte biztos, hogy egy nem akármilyen résszel ünneplik meg ezt a mérföldkövet. Egy hónappal a premier előtt pedig most vadi új fotókat is mutattak az évadból, amiket feltétlenül látnod kell.

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
A The Walking Dead 8. évad első képei