Sosem látott jelenet került elő a Walking Deadből, és ezt nehéz lesz könnyek nélkül végignézned

Kerekes Vivien

Egy igazán szívbemarkoló jelenet, ami nem került bele a végleges verzióba.

A zombisorozat legutóbbi évadát hatalmas izgalom övezte, ugyanis mindenki tűkön ülve várta, melyik szereplőtől válik meg a műsor. Az első rész aztán óriási fordulattal ért véget, hiszen nemcsak egy, hanem rögtön két fontos karaktert is megölt Negan, a The Walking Dead főgonosza. Érthető módon a rajongók nagyon elkeseredtek, hiszen egy igazi közönségkedvencnek kellett búcsút inteni: Glennek, aki már a legelső rész óta szerepel a sorozatban.

Az epizóddal kapcsolatban talán még te is emlékszel egy megható pillanatra. Egyszer csak egy álomban találjuk magunkat, ahol az összes szereplő vidáman ül egy asztal körül, Glenn a kisgyermekével játszik, és végre tényleg mindenki boldog. Egy tökéletes "mi lett volna, ha" jelenet, amit nehéz volt könnyek nélkül végignézni.

Olvasd el ezt is!
Itt az új The Walking Dead teória: ez lehet a szomorú oka, hogy Carl évek óta nem vágatta le a haját

Azt viszont kevesen tudják, hogy ez a videó valójában sokkal hosszabb lett volna, azonban a végleges epizódból törölték. Egészen eddig senki nem is láthatta a teljes verziót, most azonban végre felkerült a netre. Ezt neked is meg kell nézned!

Ugye, milyen megható volt? Ha szeretsz elérzékenyülni a történeteken, mi az alábbiakat ajánljuk figyelmedbe:

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
7 megható könyv és film, amin sírni fogsz mint egy baba