A tavaszi New York Fashion Week Adamik Lucával

A modellügynökség

Less be velünk a színfalak mögé!

Adamik Lucát nem kizárólag légies mozgása miatt hívjuk a kifutók királynőjének, hiszen a magyar modellek közül a legtöbb bemutatót zsebelte be a tavaszi-nyári szezonban is. Szám szerint kilencet, s köztük olyan menő, New York-i székhelyű designerek neve is szerepel, mint Custo Barcelona, Christian Siriano, Julianna Bass, Naeem Khan és Sally LaPointe.

Luca hetének egyértelmű fénypontja Naeem Khan teátrális show-ja volt, amelyhez az ihletet a híres orosz balerina, Anna Pavlova szolgáltatta, egészen pontosan a művésznő utazási állomásai: Ázsia, a Közel-Kelet és Amerika. A modellek végül egzotikusan könnyed nyaraló balerina szerepében díszelegtek.

Persze nem hagyhatjuk ki Christian Siriano tavaszi kollekcióját sem, hiszen az mindig közel áll modellünk szívéhez. Amellett, hogy a tervező a vörös zőnyeges öltözékek legszínesebb skáláját nyújtja a hírességeknek, továbbra is hisz a modellek sokszínűségében, és ebben a bemutatót megnyitó barátja, Coco Rocha is támogatta. A kollekció koncepciója egy elképzelt kert volt, amelyben mindenkinek van helye növekedni: férfinak, transzneműnek, kicsinek, nagynak, mindenkinek.

Show-galériánkra kattintva megnézheted a Luca által bemutatott összes lookot:


Nézd meg a galériánkat - 15 kép

Amellett, hogy Naeem Khan ékszerei és virágai gyönyörűen álltak Lucának, a hét legérdekesebb beauty-témája egyértelműen Chocheng backstage-ében kelt életre. A kollekció ugyanis Marlene Dietrich karakterét hivatott tükrözni A vád tanúja című 1957-es drámából.

Nézz körbe Luca képeival a backstage világában a galériánkra kattintva:

Nézd meg a galériánkat - 22 kép