Különleges dolgot jelent, ha fogyó Hold idején születtél – Így derítsd ki, hogy te melyik fázisban jöttél világra

Getty Images
Léna

Nálad hogyan állt a Hold, amikor megszülettél?

Néhány hete az arató telihold alaposan felforgatta az életünket, ami tökéletesen bizonyította, hogy ez az égitest milyen hatalmas erővel bír felettünk. Kevesen tudják, de valójában a személyiséged alakulásában is szerepet játszik, hogy a születésedkor épp milyen fázisban volt a Hold. IDE KATTINTVA egy kalkulátor segítségével kiszámolhatod, hogy nálad mi volt a helyzet.

Olvasd el ezt is!
Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Ha fogyó Hold idején születtél (Waning Gibbous Moon)

Azok, akik a telihold fogyásának idején születtek, sokkal bölcsebbek a saját korosztályuknál. Nagyon jó tanárok, szónokok lesznek belőlük, mert ügyesen bánnak a szavakkal, de azt hajlamosak elfelejteni, hogy nem kell mindenkinek tanácsot adniuk. Ha te is ekkor születtél, az életed során meg kell tanulnod elfogadni mások véleményét, és azt, hogy ők milyen utat választanak maguknak. Mivel szeretsz sokat beszélni, arra is figyelned kell, hogy mikor kell csendben maradnod és csak hallgatnod másokat.

Ha az utolsó holdnegyedben születtél (Last Quarter Moon)

Akik a Hold legutolsó negyedének fázisában születtek, túlságosan is ragaszkodnak a múltjukhoz. Ők azok, akik egyszerűen nem tudják elengedni az exüket, akik folyton a régi szép időkről beszélnek, mert minden élmény mély nyomot hagy bennük. Emiatt nehezen képesek fejlődni és új utakra lépni; szinte sosem tudják megélni a pillanatot, csak miután már elillant. Ha te is akkoriban születtél, fontos, hogy megtanuld élvezni a jelent és elengedni a múltbeli sérelmeket.

Ha az újhold előtt születtél (Waning Moon)

Van az a szakasz, amikor a Hold még látszik egy kicsit az égen, de szinte már teljesen kezd eltűnni, valamikor az utolsó negyed után. Ez a fázis is nagyon erőteljes tud lenni, akik pedig ekkor születtek, erős megérzésekkel rendelkeznek. Ők azok, akik leírják az álmaikat ébredés után, és érdeklődnek az ezotériával kapcsolatos dolgok iránt. Nehezen érzik jól magukat nagyobb társaságban, de ettől még nagyon kedves emberek. Ha ekkor születtél, fontos megértened az életed során, hogy ettől még nem vagy furcsa, sem pedig kívülálló – csak meg kell találnod azokat a személyeket, akik ezt értékelni tudják benned.

Olvasd el ezt is!
Ez a kiemelkedő tulajdonságod tesz igazán különlegessé – a csillagjegyed szerint

Ha a kalkulátor nem a fenti három holdfázist dobta fel neked, akkor telihold, újhold vagy növő hold idején születtél. Következő cikkünkből kiderül, ez mit jelent a számodra!

De addig is kiderítheted, a horoszkópod mit árul el rólad!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Na és ebben hiszel-e? Fekete humorú horoszkóp minden csillagjegynek (csodálatos illusztrációkkal)

EliteDaily