Gyerekkorunk kedvenc meséje teljesen megváltozott: lett egy negyedik Pindúr Pandúr is!

Kerekes Vivien

A rajzfilmsorozat most hatalmasat változott!

Olvasd el ezt is!
Így néznek ki a Trónok harca női karakterei Disney-hercegnőként

Gyerekkorodban te is képes voltál hétvégente felkelni már hajnalok hajnalán, csak hogy lásd a legújabb meséket? Sőt, hétköznap is folyton a gyerekeknek szóló csatornákat nézték még a szüleid is? Akkor tuti, hogy a Pindúr Pandúrok nálad is a legnagyobb kedvencek közé tartozott, ami érthető is, hiszen Puszedli, Sziporka és Csuporka kalandjai egyszerre voltak viccesek és izgalmasak.

A mese még a 90-es években kezdődött és egészen 2005-ig futott a tévében, majd ezt követően hosszú szünetre ment a rajzfilmsorozat. Végül 2016-ban hozták vissza a lányokat a képernyőre egy felújított változatban, ami azóta is tart. Csakhogy ezúttal hatalmas változás történt a sztoriban; előkerült ugyanis a lányok elveszett testvére, Bliss!

Bliss szintén Utónium professzor teremtménye, azonban még azelőtt próbálta létrehozni őt, hogy a három másik lánnyal sikerrel járt volna. A kék hajú testvér ugyanis az összetevők keverése után eltűnt, és senki sem tudta, mi történt vele. Most tiniként tért vissza a lányok közé, és innentől kezdve négyen veszik fel a küzdelmet a gonosztevőkkel szemben.

Te mit szólsz az újításhoz?

És ha már a meséknél tartunk, mit szólnál egy kis nosztalgiához? Az alábbi galériában összegyűjtöttük gyerekkorunk legnagyobb kedvenceit, amiket tuti, hogy te is nagyon imádtál. Kommentben írd meg nekünk, szerinted melyik volt ezek közül a legjobb!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Gyerekkorunk kedvenc meséi
Olvasd el ezt is!
Ez a pasi bármelyik Disney-karakterré átváltoztatja magát