Lefelé ível a Hadid-lányok csillaga? Helyettük Kaia Gerber a New York-i divathét új üdvöskéje

Kálmán Zsófi

Kaia Gerber igazi szupermodell lett!

Cindy Crawford lánya életében először vonult a kifutón a New York-i divathéten, és egyből le is tarolta azt. A 16 éves lánytól joggal félhet a modellvilág jelenlegi szentháromsága, Kendall, Gigi és Bella, ugyanis Kaiaban minden megvan ahhoz, hogy joggal követelje magának a trónt.

Szupermodell vonásai, barna hajzuhataga, magas és vékony alkata egyértelműen a 90-es években elképesztően népszerűvé vált Cindyre emlékeztet mindenkit, és hiába próbálkozott már azzal, hogy a külsejét drasztikusan megváltoztassa, végül csak belátta, hogy neki ezen az úton kell elindulnia és leszerződött az IMG modellügynökséghez. Azóta pedig egyre több munkát kap: ő Marc Jacobs Beauty parfümjének arca, nemrég szerepelt a Chrome Hearts kampányában, augusztusban pedig kiderült, hogy ő lesz a Hudson Jeans őszi-téli kollekciójának sztárja. Itt nem akárki lesz a partnere: Gabriel-Kane Day-Lewis, Daniel Day Lewis fia szerepel majd vele a kampányfotókon.

Olvasd el ezt is!
Cindy Crawford 15 éves lánya már most túl magamutogató az internetezők szerint – FOTÓ

De vissza New Yorkba. Kaia számos divatház show-ján vonult végig, ám ami a legmeglepőbb, hogy máris sikerült kivívnia magának, hogy ő zárja Marc Jacobs bemutatóját, ami az egyik legnagyobb megtiszteltetés, ami egy modellt érthet. És mindez úgy, hogy a fiatal újonc mellett az igazi nagyágyúk is ott voltak a kifutón.

Kaia kifutós képeit látva neked is olyan érzésed van, mintha a fiatal Cindy-t látnád?

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Így vonult Kaia Gerber a New York-i divathéten