Döbbenetes a hasonlóság! Ez a színész alakítja majd a legendás Freddie Mercury-t a Queen-filmben

musicmusingsandsuch.wordpress.com
Ujvári Viki

Az életrajzi és megtörtént eseteken alapuló filmek sokszor vékony jégen táncolnak.

Az ilyen alkotásokra érthető okokból kicsit kritikusabban tekint mindenki. Valahol meg lehet érteni, hogy a nagyérdemű is olyan volumenű dologra vágyik, ami hűen visszaadja mindazt, amit akkora nagy várakozás és sajtóhírverés előzött meg – elég, ha csak arra a botrányos Michael Jacksonos tévéfilmre gondolsz.

Olvasd el ezt is!
6 izgalmas film, ami valós történeten alapszik

Manapság mindenki a Bohemian Rhapsody-ról beszél, arról a Queen-filmről, ami már látatlanban magasra tette a lécet. Annyi azonban már minden online portál szerint bizonyos: tökéletes színészt találtak Freddie Mercury szerepére.

Kitalálod ki lehet ő?

Szabad a gazda: Az Emmy-díjjal is jutalmazott Mr. Robot, azaz Rami Malek alakítja majd a legendás énekest, és ez az első napvilágra került fotó elég bíztató, ami azt illeti.

forrás: pinterest.com

Zárójelesen mondanánk, hogy eredetileg Sacha Baron Cohen (többek közt ő volt Borat) bújt volna az indiai származású brit zenész bőrébe, de végül visszaadta a szerepet.


Joggal merül fel a kérdés, hogy az dalbetéteket miként oldják majd meg, hiszen Freddie hangterjedelme mégiscsak négy oktáv volt. Nos, a madarak azt csiripelik, hogy a színész énekórákra jár, így meglehet, hogy némely dalban az ő hangja is felcsendül majd.


Egy videó már ki is szivárgott...

A film a zenekar alapításától, egészen az 1985-ös Live Aid-koncertig mutatja be a Queen történetét. A premier az Egyesült Államokban 2018. december 25-én lesz.

Olvasd el ezt is!
A pop királyát nem lehet elfelejteni: újraálmodták Michael Jackson ikonikus napszemüvegét

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Színészek és dublőreik: 10 páros, akik megdöbbentően hasonlítanak egymásra