A pop királyát nem lehet elfelejteni: újraálmodták Michael Jackson ikonikus napszemüvegét

twitter.com
Ujvári Viki

Bár a '90-es évek retrója még mindig tart, azért a '80-as éveket sem érdemes elfeledni, hiszen az is egy emlékezetes évtized volt...

Már több mint 8 éve annak, hogy a világ egyik leghíresebb előadója eltávozott közülünk. Michael Jackson a színpadra született, ott élt csak igazán, tehetségét senki sem vonja kétségbe, népszerűsége pedig mit sem kopott az elmúlt években.

Olvasd el ezt is!
Magabiztos felnőtt nővé cseperedett Michael Jackson lánya – nézd meg a csodaszép fotókat!

Zseniális énekhangján, tánctudásán kívül már csak a fellépőruhái voltak különlegesebbek. A legegyedibb jelmezekben lépett a színpadra, és ha valaki, hát ő sosem aprózta el. Elég csak a Swarowski-kristályokkal díszített fehér kesztyűjére gondolni, de a kikandikáló zoknit is ő vitte be végérvényesen rá a köztudatba.

forrás: pinterest.com
Michael Jackson az 1984-es Grammy-gálán

Jacko kiegészítőitől az utókor se válik meg könnyen, hiszen a '80-as évekbeli oversized aviátor szemüvegének már itt is a modern változata. Az Illesteva a King of Poppal együttműködve egy 200 darabból álló limitált szériát dobott a piacra, kimondottan korrekt 240 dolláros áron (ez nagyjából 63 ezer Ft). Különlegessége pedig az, hogy Jackson aláírása is helyet kapott rajta.

forrás: pinterest.com
Olvasd el ezt is!
Michael Jackson lánya megható dolgot tett apja emlékére

Nem elég a retróból? Akkor Íme néhány szuper strandfotó:

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Retro strandképek