Ha még mindig szingli vagy, szinte biztos, hogy ez az oka

Kerekes Vivien

A szinglik nagy részére igaz ez, és eddig nem is vették észre!

Jól nézel ki, vicces vagy, és mindenkihez barátságosan viszonyulsz – ráadásul még hosszan folytathatnánk a listát, de egy a lényeg. Hogy mindezek ellenére már régóta egyedülálló vagy, és párkapcsolat még csak láthatáron sincs. A barátaid állítják, hogy a pasik igazi mázlisták lennének melletted, te is így gondolod, sőt, még a szomszéd néni is így gondolja. De akkor mi a baj?

Olvasd el ezt is!
Közel négy évig voltam szingli: ez történt, miután felhagytam a szerelem keresésével

Mert valamit biztosan rosszul csinálsz, ha minden igyekezeted ellenére sem sikerül megismerkedned valakivel és továbbjutni az első néhány randin. És most nem azokra a találkozókra gondolunk, amikor te is érzed, hogy ez a srác nem keltette fel különösképp az érdeklődésedet! Hanem azokról a randikról beszélünk, ahol még benne is vagy a folytatásban, de valamiért a pasi többet nem keres. Most felfedjük a titkot:

egy szakértő szerint ugyanis biztos, hogy te is csinálod az alábbiakat, és ezért nem talál rád a szerelem!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Ez a négy dolog tehet róla, hogy még mindig szingli vagy

Persze ez csak néhány azon hibák közül, amiket sok szingli elkövet, és még csak észre sem veszi ezek súlyát. Szakértők szerint gyakran az is probléma az ismerkedésben, ha túlságosan karrierista vagy, és nem vagy hajlandó ezt a prioritásokban háttérbe szorítani.

De sokan a szingliségre nem mint probléma tekintenek, hanem inkább olyan időszakként, amikor tényleg csak rólad és a szórakozásról szól minden.

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Filmek, amik rávilágítanak, hogy legalább egyszer meg kell tapasztalni a szinglilétet