Most akkor jó barátnők vagy sem? Jennifer Lawrence és Emma Stone ölelkezése több, mint kellemetlen...

Noémi

Úgy volt, hogy a lányok országos barátnők – erre itt ez a videó...

Olvasd el ezt is!
Jennifer Lawrence és szerelme először jelentek meg a vörös szőnyegen, mégis mindenki a különleges ruhájáról beszél

Emma Stone és Jennifer Lawrence elvileg jóban vannak, és korábban is mindig nagyon kedvesen nyilatkoztak egymásról. Ezen még az sem változtatott, hogy nemrég Emma átvette kolléganőjétől a legjobban kereső színésznő trónját, hiszen az idei Oscarja után tényleg mindenki őt akarja.

A lányok a minap összefutottak a Variety Studio egyik rendezvényén, ám egymás üdvözlése nem volt épp mindennapi. Először egyikőjük sem közeledett túlzottan a másik felé, mintha mindketten kicsit feszengtek volna, aztán Jennifer gondolt egyet, és megpróbálta megölelni kolléganőjét.


Nézd meg ezt is!
Képtelenség ráismerni a mindig gyönyörű Emma Stone-ra: jó pár kilót felszedett, és a haja is csokibarna a legújabb filmjében!

Ám Emma ezt valahogyan nem akarta, kicsit hátralépett, így Jennek igazából eléggé előre kellett hajolnia, hogy elérje a színésznőt, aki láthatóan próbált hátrálni... Persze nevetéssel próbálták mindketten elsikálni a dolgot, és gyorsan elköszöntek egymástól, de Jennifer Lawrence arcán azért minden ott van, még akkor is, ha nevetni próbált.

Ez vajon egy újabb bizonyíték arra, hogy Hollywoodban még a barátságok sem olyanok, mint a való életben?

Mindenesetre a videót megéri megnézni, mert ritkán élnek át ilyen kínos perceket A-listás színésznők...

Bár ha jobban belegondolunk, Emma Stone nem először kerül ilyen szituációba: idén, a Golden Globe-gálán, miután kihirdették a La La Land rendezője, Damien Chazelle győzelmét, Emma próbálta megölelni a férfit, aki viszont a kedvesét akarta magához szorítani...


Kínos pillanatok ide vagy oda, imádjuk mindkét sztárt, s Jennifer Lawrence legutóbbi vörös szőnyeges szettje olyan káprázatos volt, hogy még mindig nem tudjuk feledni. Nézd csak!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Jennifer Lawrence gyönyörű ruhája elrabolta a reflektorfényt