Hihetetlen dolog derült ki a Trónok harca befejezéséről

Kerekes Vivien

Biztosra mennek a készítők!

Szinte alig kezdődött el a Trónok harca legújabb évada, már a végéhez is értünk, és csak úgy kapkodtuk a fejünket a váratlan események láttán. A legutolsó rész pedig hatalmas fordulattal zárult, így nem csoda, hogy mindenki elszomorodott, amikor kiderült, hogy talán 2 évet is várnunk kell az új epizódokra. De a színészek számára a munka nem áll meg, és most egy izgalmas részlet derült ki a sorozat legvégéről. Nyugi, spoilermentes infók következnek!

Az HBO-nak nyáron sokakkal alaposan meggyűlt a baja, hiszen nem egyszer előfordult, hogy hackerek feltörték a szervereket, és még az adásba kerülés előtt kiszivárogtatták az epizódokat és a cselekményt a netre. Ezt még egyszer semmiképp sem szeretnék megkockáztatni, így nagyon kreatív megoldást találtak arra, hogyan előzzék meg a lehető leghatásosabban a spoilerezést. A Trónok harca 8. évadának befejezését emiatt többféleképpen forgatják le, mindig más és más lezárással.

Több verzióban is leforgatják a befejezést, így senki sem fogja tudni, melyik az igazi. Ezt muszáj megtenni egy ilyen hosszú sorozatnál. Mert amikor forgatunk, az emberek már tudják, mi történik

- nyilatkozta az HBO egyik munkatársa, Casey Bloys.

Ezzel a módszerrel viszont biztosra mehetnek, és nem kell attól tartaniuk, hogy valamelyik főszereplő vagy stábtag véletlenül elszólja magát egy interjúban.

Olvasd el ezt is!
Összetörték a szívünket! 13 "Illúzióromboló" fotó Trónok harca-színészekről és való életbeli partnereikről

Ha jól jönne néhány sorozat addig, míg az új évadra vársz, mutatjuk, miket érdemes elkezdened!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Kúráld Trónok harca-elvonási tüneteidet ezzel a 7 sorozattal