Összetörték a szívünket! 13 "Illúzióromboló" fotó Trónok harca-színészekről és való életbeli partnereikről

Getty Images
Tóth Csilla Rebeka

Sajnos az a helyzet, hogy a Littlefingert, Khal Drogót és Tyrion Lannistert játszó színészek mindvégig mással éltek együtt, mint akiért a tévéképernyőn úgy odavoltak.

Tyrion például egy Shae nevű prostituáltba volt szerelmes több évadon át, de közben az őt alakító Peter Dinklage végig Erica Schmidt színházi rendezővel élt együtt; most várják a második gyereküket. Iain Glen (aki Jorah Mormontot játssza) pedig hiába adagolja nekünk, hogy titokban mennyire imádja Khaleesit, amikor a magánéletében egy színésznő, Charlotte Emmerson a párja, akivel két lányt nevelnek.

Nézd meg ezt is!
Még annyit se tudsz, mint Havas Jon, amíg meg nem nézted ezt az alig kétperces, ősrégi válogatást Trónok harca-castingvideókból

Ez van. Ilyen csélcsap műfaj ez a színészet. Miközben mi Westeros világában élünk és latolgatjuk, hogy Arya vajon összejön-e Gendryvel, azalatt Maisie Williams valami Ollie nevű lakli kamasszal randizgat.

Nézzétek, milyen gátlástalanul élik a Trónok harca-szupersztárok a magánéletüket, teljesen másképp, mint ahogy a páncélzatukba öltözve megszoktuk őket:

(fotók: Europress)

Nézd meg a galériánkat - 13 kép
Összetörték a szívünket! 13

boredpanda.com