Rajongtál A csaj nem jár egyedül című filmért? Akkor tutira imádni fogod a főszereplő, Freddie Prinze Jr. sztoriját Paul Walkerről!

Menyes Barbi

Nagyon cuki módon emlékezett elhunyt kollégájára Freddie Prinze Jr.

Olvasd el ezt is!
Édes közös fotó: Vin Diesel megmutatta gyönyörű kislányát!

Nem tagadjuk, imádtuk és ezerszer láttuk A csaj nem jár egyedül című tinifilmet. Akkor még a főszereplőt, Freddie Prinze Jr.-t képzeltük el magunk mellé, később azonban már inkább a film rosszfiújára, Paul Walkerre szavaztunk volna – hiszen olyan szexi volt az összes Halálos iramban-filmben...

Paul Walker azonban négy éve tragikus körülmények között elhunyt, ám kollégái azóta sem felejtik el, hiszen ő tényleg egy csodás ember volt. A színész a napokban lett volna 44 éves, a szülinapja alkalmából pedig egykori kollégája, Freddie Prinze Jr. osztott meg róla egy nagyon aranyos történetet, ami lassan 20 éve, A csaj nem jár egyedül castingján történt.

Amikor Paul jött a meghallgatásra, én még nem voltam felvéve a szerepre, de már majdnem biztos volt a dolog. Ismertem Pault, tudtam, hogy remek fickó, így amikor végzett, én is gyorsan kimentem a mosdóba... Valójában azonban kiszaladtam utána a kocsijához, és megmondtam neki, hogy biztosan meg fogja kapni a szerepet. De azt is mondtam neki, hogy ez egy kis mozi lesz, nem fizetnek sokat, kábé 25 ezer dollárt kínálnak majd, de mindenképp fogadja el.

-

Freddie később már el is felejtette a dolgot, épp ezért jelentett neki sokat, amikor Paul Walker halála után megtudta, a színésznek igenis számított az a beszélgetés.

Paul halála után nem sokkal megtudtam, hogy a dolgot akkor el is mesélte az édesanyjának és a testvérének. Nagyon jól esett, hogy a beszélgetésünk ilyen sokat jelentett neki. Én meg akkor nem akartam, hogy feleslegesen izguljon, ezért is szóltam neki a dologról!

- nosztalgiázott a színész.

Persze nem A csaj nem jár egyedül volt az egyetlen szuper tinifilm akkoriban – mi ezeket is imádtuk!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 film, amiért odavoltak a kétezres évek tinijei