Lady Gaga nagyon komoly betegséggel küzd – először árulta el, pontosan mivel

Getty Images
Kerekes Vivien

Nagyon sok fájdalommal jár ez a betegség, és szeretne segíteni a sorstársain.

Olvasd el ezt is!
Lady Gaga vadi új frizurája megint extrémre sikerült

Lady Gaga élete első ránézésre nagyon irigylésre méltó, hiszen a legmenőbb popsztárok közé tartozik, folyton bombázzák filmes szerepekkel, ráadásul új pasijával is nagyon boldog. Azonban mégsem minden tökéletes nála, és ezt ő maga ismerte be; legutóbb például őszintén mesélte el, milyen nehéz volt a legutóbbi szakítása, és hogy a karrierje sorra teszi tönkre a kapcsolatait.

És most egy újabb információt osztott meg arról, mi nehezíti meg az életét. Még 2013-ban mesélt először arról, hogy régóta krónikus fájdalmakkal küzd, de a betegséget sosem nevezte nevén. Egészen eddig. Legújabb dokumentumfilmje ugyanis az énekesnő mindennapjait mutatja meg közelebbről, és ennek a betegség is szerves része. Gaga így most a Twitteren írta meg, hogy fibromyalgiával küzd, és szeretné felhívni erre a betegségre minden ember figyelmét.

Ez egy nagyon komoly betegség, ami leginkább az izmokat érinti, és szinte elviselhetetlen fájdalommal jár az egész test felületén. Szintén gyakori tünet a fáradékonyság, a depresszió és a fájdalomérzékenység; ráadásul annyira nehéz diagnosztizálni, hogy sok embernél még csak fel sem fedezik. Gaga szeretne segíteni minden sorstársának, ezért az Instán is posztolt már arról, neki mi enyhített a betegségén.

Ennek tudatában még inkább csodáljuk Gagát, amiért a fájdalmak mellett is képes őrületes bulikat csapni!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Lady Gaga koncertjeihez hasonlót még sosem láttál!