5 ruhadarab, ami ízig-vérig '90-es évek, és ami ma is menő!

pinterest.com
Ujvári Viki

Kezd lassan ez az évtized olyan lenni, mint Mary Poppins táskája: szinte feneketlen. Mi pedig csak pakoljuk, és pakoljuk, na meg pakoljuk ki belőle az emlékeket.

Ha megpróbálnál most belekezdeni azon dolgok felsorolásába, amikért odavoltál (vagy éppen nem) bő két évtizeddel ezelőtt, egész biztosan belegabalyodnál a nosztalgiázásba. Szinte lehetetlen minden emléket előhívni abból a korszakból, amit a mai napig szinte mindannyian visszasírunk. A játékok, a filmek, a zenekarok, és persze a ruhák, ohh mennyi tobzódási lehetőség van még ebben a témában.

Olvasd el ezt is!
Emlékszel? Ilyen volt a legnépszerűbb celebek stílusa a '90-es években!

Rögtön itt is van 5 ruhadarab, amit megvettünk, imádtunk, unásig hordtunk, majd elfelejtettünk, hogy aztán a kedves tervezők visszahozzák őket a modern köztudatba!

1.) Horgászsapka
Sokféle variánsa volt a piacon, és bár csak egy kis réteg hordta rendületlenül, végül csak megmaradt a nyugodt pecás pillanatok egyik alapvető kiegészítőjeként. A Hermés pár éve arany változatban újraálmodta, aztán napjaink celebjei is rákaptak a dologra, legtöbbször Justin Bieber fején látni egy-egy ilyen darabot, de Miley Cyrus se mondott nemet rá. És te?

2.) Bőr blézer
Jól olvastad! Nem, nem dzseki, blézer! Lehet te elfelejtetted már, de az internet nem!

3.) Nadrág? Szigorúan térd alatt!
A capri, háromnegyedes nadrágra hajazó darabok, angolul csak pedal pushers néven futnak. Itt is van J.Lo 1999-ből:

4.) Nem csak a Spice Girls...
Az All Saints eléggé élte ezt a katonai nadrágos dolgot, így ha most rájuk keresel, szinte biztos, hogy jó pár olyan fotót találsz róluk, melyeken ott van ez a kényelmes oldaltzsebes darab.

5.) Kicsit kakukktojás
Ez a zsebkendő fazonú top, ami becsületes nevén egyszerűen csak halterneck top. Manapság megint virágkorát éli, így azt gondoljuk ha valahol látsz egy ilyet: ne hagyd ott!

A legújabb cipődtrendeket


pedig bátran variálhatod a retro darabokkal, hiszen egy egészen ütős outfitet idézhetsz elő a kombinálással!

Olvasd el ezt is!
Emlékszel? 10 kedvenc a '80-as, '90-es évekből amit imádtunk!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Ezek az őszi cipőtrendek lesznek a legmenőbbek

whowhatwear.co.uk