Nagy botrány alakult ki Janicsák Veca Sztárban sztáros előadása miatt

Izabella

Ilyen sértődés még nem is volt.

A Sztárban sztár című műkor arról szól, hogy hírességek hétről hétre ismert magyar és külföldi sztárok bőrébe bújnak, és hangjukat, mozgásukat, stlílusukat utánozva adják elő valamelyik híres számukat. A show célja, hogy az énekesek megmutassák, milyen sokoldalúak, és akár egy popsztár is képes a legkeményebb rock zenész bőrébe bújni, de a rockerek is képesek rappelni.

Az első adásban Janicsák Veca L.L.Junior szerepét kapta, és a gyors nyelvű rapper Raggamoffin című számát kellett előadnia. Junior segített is Vecának az előkészületekben, azonban sértődés lett a produkció vége.

Olvasd el ezt is!
Nem vett részt a Sztárban sztár első adásában Stohl András

Junior szerint orrfelhúzós paródia lett Veca előadása, és úgy érzi, inkább paródiát láthattak a nézők, mintsem komoly produkciót.

A rappernek nagyon rosszul esett, amit látott, és kifejezetten nem érti, hogyhogy olyan lett a produkció, hiszen ő is igyekezett segítséget nyújtani Vecának.

Sajnálom, hogy ez az egész ebbe az idejétmúlt paródiába ment át. Az akcentusa borzalmas volt, néha úgy hangzott mintha egy palóc bácsit, szabolcsi gazdát játszott volna. Nem értem, mivel nálam pestibb zenész nincs is. A fővárosban szocializálódtam, itt élek, ide járnak a gyerekeim iskolába.
Vérig sértett ez az egész. Kellemetlen volt nézni. Úgy érzem meg lettem szégyenítve én is és a romák is, szeretném, ha nem erősítenék az ilyen jellegű műsorokban a rossz beidegződéseket. Annak is örülnék, ha végre nem arról szólna egy cigány témájú szám feldolgozása, hogy felhúzzák az orrukat és furán hadoválnak.

- mondta a Blikknek.

Veca hozzátette, nem akarta megbántani a zenészt. Nézd meg a videót, és döntsd el, szerinted is sértő-e!

Juniort rendkívül idegesítik a sztereotípiák. Van még rengeteg olyan dolog, amitől sokan ki tudnak borulni. Eláruljuk, mik ezek:

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Téged melyik borít ki a legjobban? - 15 dolog, amit mindenki utál, de mégis csinálja