5 szuperkönnyű összeállítás az átmeneti időszakra

sophiemhabille.com
Ujvári Viki

Az időjárás még kicsit szórakozik velünk, de inkább már az őszbe hajlunk, így itt az ideje melegebb darabokkal is ötletelni.

Az egyik percben még süt a nap, aztán hirtelen leszakad az ég, hogy reggel egy szeles áprilisi nap virradjon. Bizony eddig ilyen ez a szeptember, de nem lehet panaszra okunk mert a nyár bár már hisztizik, még nem adja fel. Pontosan emiatt választottuk ki a következő szetteket.

Olvasd el ezt is!
5 trend, ami a következő szezonban könnyen lehet, hogy a könyöködön jön majd ki!

1.) Fele-fele
A horgolt/kötött pulcsi a hűvös reggelek miatt már jól jöhet, egy szoknyával pedig bármikor jól mutathat. Jöhet mellé egy nőcis lapos cipellő, vagy bokacsizma, mindkettővel nagyon sikkes!

2.) Meglepő, de jó!
Bizony, bizony: bársony! Egy nadrág képében mondjuk, és hozzá valami szuper felsőrész?! De, ha ennyire nem vagy bátor, elég, ha csak a cipellőd hódít ebben a textúrában!

3.) Csak lazán
Mivel a pizsama már az utcán is helytálló viselet, miért is ne lehetne egész egyszerűen egy sima pólóval, és egy dzsekivel/blézerrel kombinálva lazulni benne egy kellemes őszi napon?!

4.) A kezeslábast még ne pakold el
Az idei nyár jumpsuitos, repülős szerelése kis variálással még ősszel is használható lehet.

5.) Őszi maxi
Egy megfelelő kombináció sokat dobhat a latban, így kedvenc nyári ruhád élettartalmát is kitolhatod pár héttel. Kapj fel hozzá egy bőrdzsekit és egy vagány bokacsizmát!

Olvasd el ezt is!
Régi ismerős, új kiadásban: hódítanak a kétszínű cipellők!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Ezt látnod kell: akár Erzsébet királynő is ihlethette volna a 2017-es őszi trendeket!