Gigi Hadid bocsánatot kért a kínai lakosoktól a sértő viselkedése miatt, de ez csak olaj volt a tűzre

Getty Images
Kerekes Vivien

A bocsánatkérést nem éppen az követte, amire a modell számított.

A szupermodellek gőzerővel készülnek az idei Victoria's Secret divatbemutatóra, amit idén rendeznek meg először Shanghaiban. Gigi Hadid is nagyon vidáman jelentette be a hírt a rajongóknak, miszerint ebben az évben is végigvonul a kifutón, de a várttal ellentétben rengeteg támadás érte a bejelentést követően. Ázsiában ugyanis hatalmas port kavart egy videója, amiben kifigurázta az ott élő embereket.

Olvasd el ezt is!
Ezért akarják megakadályozni, hogy Gigi Hadid is ott legyen a Victoria's Secret divatbemutatóján

Valószínűleg a rengeteg komment Gigit is ráébresztette arra, hogy talán túllőtt a célon, mert akkor le is tiltotta a képe alatt a kommentszekciót. Most pedig további lépéseket tett azért, hogy elnyerje Kína bocsánatát: írt egy bejegyzést, amiben mindenkitől elnézést kért a sértő viselkedése miatt.

A posztban leírta Gigi, hogy mennyire tiszteli a kínai lakosokat, és csodálatos emlékeket szerzett ott töltött ideje alatt. Senkit sem szeretett volna megbántani a viselkedésével, és ezúton is elnézést kér mindenkitől, akit esetleg megsértett. Továbbá azt is hozzátette, hogy reméli, nem ennek alapján ítélik meg az emberek, hanem esélyt adnak neki arra, hogy a valódi énjét mutassa meg.

Noha a bocsánatkérés úgy tűnt, tényleg szívből jött, valahogy mégiscsak sikerült ezzel Giginek olajat öntenie a tűzre. Sokaknak nem tetszik ugyanis, hogy Gigi a Weibo nevű weboldalon keresztül kért elnézést, ami kizárólag Kínában érhető el, és így a bejegyzése követőinek csak egy kis részéhez jutott el. Jobban örültek volna annak, ha a modell az Instagramon vagy a Facebookon is közzéteszi a posztot, hogy az egész világhoz elérhessenek a szavai.

Olvasd el ezt is!
Még egy Hadid? Az internet meg van győződve arról, hogy ez a plus size modell Gigi eltitkolt ikertestvére

Gigi Hadid mellett rengeteg gyönyörű nő vesz még részt az idei Victoria's Secret-bemutatón: ők például most lesznek ott először!

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
15 modell, aki most először szerepel Victoria's Secret show-n