Ezért akarják megakadályozni, hogy Gigi Hadid is ott legyen a Victoria's Secret divatbemutatóján

Getty Images
Kerekes Vivien

Annyira durván támadták, hogy még az Instagramján is tiltania kellett a kommenteket.

A múlt hét nagyon izgalmas volt a divatvilág számára, ugyanis végre kiderült, kik sétálhatnak végig a Victoria's Secret kifutóján decemberben. A nevek listája kissé meglepte az embereket, ugyanis ezúttal nagyon sok felkapott modell maradt le a divatbemutatóról, hiszen például Kendall Jenner sem kapott meghívást Sangajba. Legalábbis eddig.

De egyik legnagyobb kedvencünk, Gigi Hadid mindenképpen ott lesz, és a szuper hírt Instagramon osztotta meg a követőivel. Azonban nem mindenki örült annyira a lehetőségnek, mint a modell – a bejelentést követően ugyanis rengetegen felháborodtak.

Év elején Bella és Gigi ugyanis posztoltak egy videót Snapchatre, amit azóta már le is töröltek, mivel hatalmas visszhangot kapott a felvétel. Ebben Gigi egy Buddha alakú sütit tartott az arcához, miközben hunyorított, hogy utánozza az ázsiai emberek arcát. Emiatt rengeteg rajongót veszített Ázsiából, és most ezek az emberek háborodtak fel azért, hogy Gigi ott lesz Sanghajban.

Az Instagramját olyan sok negatív komment lepte el, hogy a modell kénytelen volt letiltani ezt a szekciót a fotója alatt. De ez nem állította meg az embereket; rövidesen már Twitteren és más közösségi oldalakon is kifejezték ellenérzésüket a hír miatt.

Olvasd el ezt is!
Még egy Hadid? Az internet meg van győződve arról, hogy ez a plus size modell Gigi eltitkolt ikertestvére

Sokan bíznak abban, hogy Gigi bocsánatot kér a videó miatt, hiszen afelől nincs kétség, hogy ott a helye a legsikeresebb modellek között a bemutatón!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Amikor minden nő irigykedett: Gigi Hadid legjobb szépségpillanatai