Gossip Girl-rajongóknak kötelező: egy kvíz, amit csak kevesen tudnak helyesen kitölteni

Kerekes Vivien

Ha sikerül maximális pontot szerezned, minden elismerésünk!

Szeptember közepén lesz kereken TÍZ ÉVE(!), hogy leadták egyik kedvenc sorozatunk, a Gossip Girl legelső részét. Akkor talán még senki sem gondolta volna, hogy a sztori akkora siker lesz, hogy ennyi idővel a premier után is szívesen ülünk le a tévé elé, hogy nosztalgiázzunk Blairrel és Serenával.

2007 óta pedig rengeteg dolog változott a főszereplők életében is: Blake Lively két gyönyörű kisgyermek anyukája lett, Leighton Meester szintén családot alapított, Penn Badgley pedig nemrég vette el feleségül másodszor is szerelmét, és hamarosan egy vadiúj sorozatban tér vissza a képernyőre. De hiába, ettől ők még nekünk örökké a Gossip Girl főszereplői maradnak, mindegy, mennyi idő telik el a kezdetek óta.

Olvasd el ezt is!
Inkább ne hívjuk új Gossip Girlnek! Kritika a Famous in Love első évadáról

Ha te is ekkora rajongó voltál, az alábbi kvízt feltétlenül ki kell töltened. Szerinted hány évesek voltak a színészek akkor, amikor a tinik szerepét elkezdték eljátszani?

Nemcsak a Gossip Girlért voltál oda, hanem a Szex és New Yorkot is imádtad? Akkor ezt az összehasonlítást muszáj végiglapoznod!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Szex és New York vs. Gossip Girl