Megdöbbentő sztori: férfinak adta ki magát két nő, hogy sikeres lehessen

Izabella

Így tudtak csak érvényesülni.

Emancipáció és egyenlő jogok ide vagy oda, még mindig nem olyan könnyű nőként boldogulni az üzleti életben, mint amennyire kellene.

Kate Dwyer és Penelope Gazin kitalálták, hogy saját vállalkozást indítanak, és megalapítanak egy olyan oldalt, amelyen keresztül kezdő vállalkozók saját termékeiket árulhatják. Amint intézni kezdték a dolgaikat, folyton akadályokba ütköztek: nem vették őket komolyan, nem tárgyaltak velük egyenlő félként, sőt, lekezelően beszéltek velük. Az alvállalkozók nem akartak nőkkel tárgyalni, így a két nőnek az az ötlete támadt, hogy készítenek egy kamu férfiprofilt, és az ő nevében beszélnek üzlettársaikkal.

Olvasd el ezt is!
Ennyit a kifogásokról! Kifejezetten használna a gazdaságnak, ha a férfiak nagyobb részt vállalnának a házimunkában

A kitalált férfi neve Keith Mann lett. A csajok ötlete bevált, és tényleg sokkal egyszerűbb lett az ügyfelekkel tárgyalni, szervezkedni, mivel azt hitték, egy pasival állnak kapcsolatban.

A vállalkozás egy év alatt sikeres és nyereséges lett, és hála a remek ötletüknek, gyorsan befutott. Most, hogy már látszik, a két nő is simán elvezet egy céget, fel merték fedni magukat.

A két sikeres nő reméli, hogy történetük tanulsággal szolgál sokak számára, és mostantól a nők is el tudnak majd helyezkedni az üzleti világban.

Sikeres nő szeretnél lenni? Eláruljuk, mik azok a dolgok, amiket nem javasolt reggelente csinálnod.

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
5 dolog, amit a sikeres nők sosem csinálnak reggelenként
Olvasd el ezt is!
Ezeket a nőiesnek tartott dolgokat csinálnák a pasik, ha nem félnének, hogy elítélik őket