VÉGRE!! Katie Holmes és Jamie Foxx együtt vannak és nagyon szerelmesek: íme az első, igazi közös fotó a párról

Noémi

Most már holtbiztos: Jamie Foxx és Katie Holmes nagyon is együtt vannak!

Olvasd el ezt is!
Most tényleg lebuktak: Párizsban romantikázott a hollywoodi sztárpár – talán végre elismerik, hogy együtt vannak?

Évek óta pletykáltak már arról, hogy Tom Cruise exneje az Oscar-díjas Jamie Foxx szerelme. 2013-ban, 1 évvel Cruise és Holmes válása után röppent fel a hír, hogy Katie-nek új pasija van, ám sem a színésznő, sem a színész nem beszéltek a kapcsolatukról. Egyszer ugyan Jamie megjegyezte, hogy kamu az egész, és nincsenek együtt, csak barátok, de már ekkor sem sokan hittek neki... Pedig olyan közös kép sem készült róluk az elmúlt 5 évben, ahol világosan látszik, hogy együtt vannak.

Olvasd el ezt is!
Surie Cruise kiköpött mása a fiatalkori Tom Cruise-nak – íme, a legfrissebb fotó, ami ezt bizonyítja!

Most azonban megtört a jég: a két sztár valószínűleg már úgy érezte, eleget titkolóztak, és a napokban kimoccantak, méghozzá kettesben egy tengerparti sétára Malibun. És naná, hogy a paparazzik résen voltak, így elkészültek az első szerelmes fotók a két színészről. Katie bő ruhája pedig rögtön elindította a pletykákat: vajon lehetséges, hogy hamarosan kistestvért kapna Suri Cruise?

Szerintünk nagyon édesek együtt, és szurkolunk nekik, pláne Katie-nek, hogy Tom Cruise után végre nagyon boldog lehessen!


Tudtad, hogy Jamie Foxx-nak is van gyermeke, méghozzá 2? Nem sokat beszél róluk a színész! Nemrég viszont összeszedtük azokat a sztárokat, akik még nem vállaltak gyermeket Hollywoodban!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Sztárok, akiknek nincs gyerekük