Most tényleg lebuktak: Párizsban romantikázott a hollywoodi sztárpár – talán végre elismerik, hogy együtt vannak?

Noémi

Még mindig nem nyilatkozott szerelméről a két világsztár, pedig már 4 éve tart a dolog...

Olvasd el ezt is!
Micsoda mázlisták! Világsztárral futott össze Kasza Tibi és Manker, és őrülten vicces szelfiken örökítették meg a nagy találkozást

Már 4 éve pletykálnak Katie Holmes és Jamie Foxx szerelméről Hollywoodban, a két sztár azonban még mindig nem ismerte el, hogy együtt vannak. Sőt mi több, Jamie a napokban a következőképp nyilatkozott, amikor egy riporter rákérdezett a dologra:

"Kamu hírek, kamu hírek..."

-

Persze, értjük mi, hogy Jamie és Katie szeretnének magánéletet élni, a paparazzik viszont nem pihentek: most kerültek elő azok a május eleji képek, amelyeken jól látható, hogy a két színész ugyanarra a magángépre száll fel Párizsban, ahol pár napot együtt töltöttek. Sőt, arról is készültek képek, hogy mindketten ugyanabból a szállodából indulnak a reptérre egy bérelt autóval. Ám miután felszálltak a gépre, valami gond lehetett, mert el kellett hagyniuk a repülőt, és csak másnap tudtak visszaindulni Los Angeles-be. A képek mindenesetre árulkodóak, mi pedig már alig várjuk, hogy hivatalos eseményen lássuk együtt Hollywood legtitkosabb álompárját!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Jamie Foxx és Katie Holmes lebukott a reptéren!