Burkolózz színekbe télen is: Viselj rózsaszínt

http://shotbygio.com
Ujvári Viki

A színek végre nem csak a madárcsicsergéssel együtt köszöntenek be a gardróbunkba, hanem ha minden igaz egész éves bérletet váltanak.

A divat változik és ezzel együtt a határok is kitolódnak. Már nem kell a fekete százféle árnyalata közül válogatni, ha télikabátot vásárolnál, hiszen végre bővült a paletta és már a színek is kiemelt helyet kaptak a zimankós időben.

Olvasd el ezt is!
Cowboy csizmát fel: Ősszel beköszönt a vadnyugat!

Az elmúlt években a divatházak is próbálták felvenni a versenyt egymással szemben, és mindenki megpróbált még színesebben, még mintásabban gondolkodni. Ezért fogad évek óta változatos felhozatal a boltokba lépve, és pontosan ennek köszönheti téli népszerűségét a kanárisárga, a piros, vagy épenséggel a kék. Na és ezért fordulhatott elő az is, hogy a pasztell árnyalatok már nem csak a nyári napokat pártolják, hanem a hűvösebb hónapokat is.

Tehát idén mi lenne ha ez a szín a rózsaszín lenne? Lehet hirtelen most kislányosnak gondolod, de galériánkra kattintva te is láthatod, hogy a rétegeknek köszönhetően mennyiféle más fényt kaphat ez a pillekönnyű árnyalat.

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Burkolózz színekbe télen is: Viselj rózsaszínt

Légy bátor és keverd a színeket, hiszen te is láthatod, hogy a piros a rózsaszínnel szuper párost alkothat, a többi variánsról nem is beszélve.

Olvasd el ezt is!
Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig