John Legend bevallotta: egyszer megpróbált szakítani Chrissy Teigennel – csakhogy ő nem engedte

Getty Images
Kerekes Vivien

Ha Chrissy azt mondja, hogy nem, akkor nem.

Anna Faris és Chris Pratt válása mindenkit elszomorított, de azért jó hír, hogy még mindig vannak igazi álompárok Hollywoodban. Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata sziklaszilárd, Chris Hemsworth és felesége pedig továbbra is nagyon boldogok együtt. Ebbe a táborba tartozik Chrissy Teigen és John Legend is, akik nem győzik hangoztatni, mennyire imádják egymást és közös kislányukat, Lunát is.

Ezért aztán nem csoda, hogy a rajongók megdöbbentek, amikor a napokban az énekes elárulta, hogy ha rajta múlik, ő kilépett volna ebből a kapcsolatból. Egy időben ugyanis annyira elfoglalt és stresszes volt, hogy úgy érezte, jobb lenne egyedül folytatni az életét.

Nagyon stresszes voltam, és rengeteg dologgal kellett foglalkoznom. Úgy voltam vele, hogy boldogabb lennék szingliként

- mesélte John.

Az énekes ezt pedig meg is osztotta Chrissyvel, aki nagyon határozottan kijelentette, hogy erről szó sem lehet. A modell szimplán nem engedte, hogy John emiatt szakítson vele, hanem leültette és megbeszélte vele a problémákat. És milyen jól tette, hogy nem adta fel! Hiszen így már közel 10 éve töretlenül együtt vannak, 4 éve házasok, és már tervben van, hogy hamarosan újabb kisbabával bővül a család.

Olvasd el ezt is!
Chrissy Teigen is képes kiakadni az Instagram miatt – Elárulta, miért

Chrissy már jó párszor bizonyította, hogy mennyire erős jellem. Legfrappánsabb tweetjeit egyenesen imádjuk!

Nézd meg a galériánkat - 18 kép
Chrissy Teigen 18 frappáns tweetje a celebélet titkairól