Elolvadtunk! Ilyen boldog volt Chris Evans és a kutyája, amikor újra találkoztak egymással – VIDEÓ

Getty Images
Kerekes Vivien

Ezen a videón te is meg fogsz hatódni, az egyszer biztos!

Nézd meg ezt is!
Chris Evans énekelni is tud, és a tesója is helyes

Nem csoda, hogy Amerika kapitány megtestesítőjének rengeteg rajongója van, hiszen Chris Evans már sokszor bizonyította, hogy több, mint egy jóképű színész a sok közül! A híresség mindig nagyon visszafogottan viselkedik, sosem hallani róla durva pletykákat, sőt, még legutóbbi szakítását is úriemberként kezelte. Ráadásul most ismét megdobogtatta a szívünket, hiszen nagyon megható videót posztolt arról, amikor hosszú idő után először találkozott a kutyájával.

A színész csaknem 3 hónapig volt távol az otthonától egy forgatás miatt, és addig alatt valaki más vigyázott Dodgerre, a szeretett kutyájára. Chris tényleg családtagként tekint a kedvencére, hiszen már alig várta, hogy hazamehessen hozzá. Az elmúlt hetekben többször is posztolt arról, mennyire hiányzik neki a kutyája, és számolta vissza a napokat a találkozásig – a videóból pedig egyértelművé vált, hogy Dodger is így volt ezzel.

Mindig jó látni, ha valaki ennyire szereti az állatokat, igaz? Az alábbi hírességek is nagyon imádják örökbe fogadott kutyájukat:

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
11 szívmelengető örökbefogadós történet hírességektől