Erre várt a fél világ: Brad Pitt végre bocsánatot kért Jennifer Anistontól

Getty Images
Noémi

Hosszú évekkel a válás után végre megtört a jég...

Olvasd el ezt is!
Van nő a Földön, aki lapátra teszi Brad Pittet? Gwyneth Paltrow megtette, és el is árulta, miért!

Valószínűleg elég kevesen vannak, akik nem ismerik Brad Pitt és Jennifer Aniston történetét, ami végül Anglina Jolie-val ért véget. A Jóbarátok szőkesége és a szívtipró 1998-ban ismerkedtek meg, 2000-ben pedig egybe is keltek. Az évek alatt azonban megromlott a házasság, sokak szerint azért, mert Jennifer még korainak érezte a családalapítást, Brad azonban már nagyon szeretett volna apa lenni. És ekkor jött Angelina Jolie, akivel eleinte ugyan nem vállalták a kapcsolatot a nyilvánosság előtt, ám a színész és Jen 2005-ben elváltak, onnantól pedig már szabad volt az út.

Éveken át, sőt gyakorlatilag azóta is téma a hollywoodi szerelmi háromszög tagjainak magánélete, hiszen Jennifer sokáig nem találta a boldogságot. Ráadásul mindig, mindenhol a válásáról kérdezték, ami egy idő után kezdett roppant megterhelő lenni a számára.

Olvasd el ezt is!
Igazi Jolly Joker! Jennifer Aniston elárulta, hogy melyik az a rúzs, amit Rachel Green mindig viselt a Jóbarátokban

Az InTouhWeekly most arról ír, hogy megtörtént az, amire oly sokan vártak: Brad Pitt végre bocsánatot kért volt feleségétől, és alaposan átbeszélték a történteket.

forrás: GettyImages

Brad mindenért bocsánatot kért, amit tett. Ez volt a legőszintébb beszélgetés Jen és Brad között a kezdetek óta. Amikor Brad bocsánatot kért, Jennifer nagyon meghatódott, könnyekben tört ki, hiszen oly sok sérelem érte

- mesélte egy bennfenntes.
Olvasd el ezt is!
Nem térünk magunkhoz: már 20 éve összejöhetett volna Jennifer Aniston és Justin Theroux! Ezen bukott meg a dolog

Sőt, Brad állítólag azért is elnézést kért, hogy elég sokszor volt ittas a házasságuk alatt, és hogy Angelina Jolie-val megcsalta a színésznőt.

A történtek után biztos, hogy a Team Jennifer tagjai nagyon elégedettek, hiszen évek óta erre a bocsánatkérésre vártak!


Jennifer egyébként az évek múlásával egyre dögösebb: erre itt a bizonyíték!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
9 szexi fotó, amit Jennifer Aniston exférje semmiképp sem mutatna meg neked